«Έδεσε» τον Ocon μέχρι το 2024 η Alpine

2.537 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2021)

Χέρι-χέρι θα συνεχίσουν να πορεύονται η Alpine F1 και ο Esteban Ocon, καθώς η γαλλική ομάδα της Formula 1 ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γάλλο πιλότο έως το 2024.

Teammate του Fernando Alonso θα συνεχίσει να είναι ο Esteban Ocon, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Alpine στην Formula 1 που θα τον κρατήσει μέσα στο γαλλικό μονοθέσιο έως το 2024. Η επίσημη ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε με τον Γάλλο πιλότο να δηλώνει ικανοποιημένος για αυτή την εξέλιξη στην καριέρα του.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω με την ομάδα και πέρα από αυτό το έτος. Είναι υπέροχο συναίσθημα να διασφαλίσω το μέλλον μου με την Alpine. Έχουμε συνεργαστεί καλά από τότε που μπήκα στην ομάδα και σκοπεύω να συνεχίσω αυτό το ταξίδι. Υπάρχουν μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας, ειδικά με τους νέους κανονισμούς το 2022. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας δουλεύοντας σκληρά. Ανυπομονώ πραγματικά για το επόμενο κεφάλαιο, αλλά, προς το παρόν, είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτήν τη σεζόν», είπε μεταξύ άλλων ο Γάλλος.
 
Από τη μεριά του ο Laurent Rossi, επικεφαλής της Alpine Cars ανέφερε: «Ο Ocon είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα για εμάς τώρα. Έχουμε εμπιστοσύνη στο Esteban και μέσω αυτού σκοπέυουμε να βοηθήσουμε την ομάδα και την μάρκα να φτάσει στο επόμενο επίπεδο και να επιτύχουμε τους μακροπρόθεσμους στόχους που έχουμε θέσει».
 
Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 24 ετών, ο Ocon έχει πλούσια εμπειρία στην F1, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2016 με την Manor F1 προτού μετακομίσει στην Force India για τις σεζόν 2017 και 2018. Αφού έχασε τη θέση του και έγινε εφεδρικός οδηγός της Mercedes το 2019, ενώ πέρυσι επανήλθε στην F1 για τη Renault.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL