«Έκρηξη» πωλήσεων για το Ford Puma τον Αύγουστο
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Έκρηξη» πωλήσεων για το Ford Puma τον Αύγουστο

6.803 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2022)

Το Ford Puma, ένα από τα δημοφιλέστερα B-SUV στην ελληνική αγορά, που κατέχει την 3η θέση των λιανικών πωλήσεων στην κατηγορία του, έκανε ένα άλμα τον περασμένο μήνα σημειώνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της χρονιάς.

To Puma οδηγεί τις πωλήσεις της Ford!

Τα μικρά SUV είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες κατηγορίες αυτοκινήτων, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα. Οι μάρκες ερίζουν για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού που ενδιαφέρεται για B-SUV και η Ford τα έχει καταφέρει, οφείλοντας πάρα πολλά στο Puma. Το «αγρίμι» της αμερικανικής φίρμας εξελίσσεται σε ένα πραγματικό best-seller και αυτό αποδεικνύεται και στη γλώσσα των αριθμών!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξαιρετικές επιδόσεις και τον Αύγουστο

Μιλώντας για την ελληνική αγορά τον περασμένο Αύγουστο, το Puma είδε τις πωλήσεις του να εκτινάσσονται στις 161 μονάδες. Μάλιστα ο αριθμός αυτός αποτελεί εξαιρετική επίδοση για το Puma αν κανείς αναλογιστεί τη μειωμένη κίνηση που υπάρχει το συγκεκριμένο μήνα σε κάθε αγορά λόγω των καλοκαιρινών διακοπών και φυσικά των εξόδων που απαιτούνται προκειμένου κάποιος να περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης μακριά από το σπίτι του. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η επίδοση δεν αποτελεί την κορυφαία, καθώς τον περασμένο Φλεβάρη είχε δώσει 220 μονάδες.

Κορυφαίο σε χώρους – με τον πολυβραβευμένο 1.000άρη Ecoboost

Οι χώροι είναι ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του Puma προσφέροντας 456 λτ. χώρο αποσκευών, ο οποίος διαθέτει διπλό πάτωμα (με 3 διαφορετικές θέσεις ανάλογα τις μεταφορικές ανάγκες) και έξτρα αποθηκευτικό χώρο 80 λίτρων (MegaBox). Έτσι βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας με διαφορά περίπου 40 λτ. από το μέχρι πρότινος πιο ευρύχωρο μικρό SUV. Εκτός από τους χώρους και την εντυπωσιακή, σπορ εμφάνιση, ένα από τα βασικά όπλα του Puma είναι ο πολυβραβευμένος 1.000άρης 3κύλινδρος Ecoboost κινητήρας, που εμφανίζεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, μία με 125 και μία με 155 άλογα. Αμφότερες χρησιμοποιούν σύστημα απενεργοποίησης του ενός από τους τρεις κυλίνδρους και ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt. Όσον αφορά στο τελευταίο, υπάρχει μία γεννήτρια 11,5 kW που παίρνει κίνηση μέσω ιμάντα και προσφέρει μπόνους ροπής έως και 50 Nm. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
NISSAN