• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η SsangYong θα αντικαταστήσει του χρόνου το γερασμένο Rexton και μας προϊδεάζει για το νέο μοντέλο μέσω του LIV-2 Concept, στο οποίο θα στηριχθεί η έκδοση παραγωγής.

Πρόγευση του νέου Rexton

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/9/2016

Η SsangYong ετοιμάζεται να αντικαταστήσει το γερασμένο Rexton και μας προϊδεάζει για το νέο μοντέλο μέσω του LIV-2 Concept, τη συνέχεια δηλαδή του LIV-1 που είδαμε τρία χρόνια πριν.

Το νέο Limitless Interface Vehicle (LIV) είναι το τελικό concept του υπό εξέλιξη μοντέλου Y400. Θα αποτελέσει τη βάση για το νέας γενιάς Rexton που θα αποκαλυφθεί του χρόνου.

Το εν λόγω πρωτότυπο θα αποκαλυφθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στην έκθεση Παρισιού, με την κορεάτικη εταιρεία να μας δίνει σήμερα 4 προωθητικές εικόνες του επερχόμενου μοντέλου της. 

Από όσα μπορούμε να συμπεράνουμε, το LIV-2 Concept ακολουθεί τη λογική του LIV-1, ενώ το τετραγωνισμένο αμάξωμά του δημιουργεί τους απαραίτητους δεσμούς με το μικρότερο Tivoli

Οι άνθρωποι της SsangYong υπόσχονται για το εσωτερικό προηγμένες τεχνολογίες επικοινωνίας. Στο σκίτσο βλέπουμε ένα φαρδύ κεντρικό τούνελ και 4 ανεξάρτητες θέσεις, ενώ αναμένονται και οι απαραίτητες δόσεις δέρματος, ξύλου και χρωμίου.

Οι Κορεάτες μας δίνουν μια πρόγευση και για τον κινητήρα του LIV-2 Concept, έναν 2.2 λίτρων diesel προδιαγραφών Euro 6, ενώ κάνουν λόγο και για ένα νέο 2.0 GDi turbo σύνολο βενζίνης. 

 

 
  • Άκηs

    Εγw με την σειρά μου θα ήθελα να πw το volkswagen golf το facelift δεν θα παρουσιαστεί τελικά στην έκθεση τηs γαλλίαs ξέρει κανείs να μου πει πότε θα παρουσιαστεί;

      1