• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μετά από 17 χρόνια απουσίας από την ενεργό δράση του WRC, η Toyota επιστρέφει με το αγωνιστικό Yaris.

Η επάνοδος της Toyota στο WRC συνοδεύεται από μια ισχυρή συνεργασία με τον παγκόσμιο κολοσσό Microsoft.

Toyota Yaris WRC

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/9/2016

Το «come back» της Toyota στα αγωνιστικά δρώμενα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι συνδυάζεται με μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία, με τον παγκόσμιο κολοσσό Microsoft, της οποίας τα αυτοκόλλητα έχουν τοποθετηθεί στο αμάξωμα του αγωνιστικού Yaris WRC.

Της παρουσίασης επιμελήθηκε ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ιαπωνικής μάρκας, Akio Toyoda, ο οποίος είχε «συνοδηγό» τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή WRC και επικεφαλής της Toyota Gazoo Racing, Tommi Makinen.

Ο CEO της Toyota δήλωσε «Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που αγωνιζόμασταν στο WRC, οπότε μπορούμε να πούμε ότι ξεκουραστήκαμε αρκετά, αλλά τώρα επιστρέψαμε». Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, καθώς στο Παρίσι παρουσιάστηκαν ουσιαστικά μόνο τα αγωνιστικά χρώματα του μοντέλου, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το μοντέλο υπόκειται εδώ και αρκετό καιρό σε δοκιμές εξέλιξης.

Τέλος, παρά τη φημολογία για ανακοίνωση των οδηγών της ομάδας, ο Makinen δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα αυτό, σήμερα στο Παρίσι. H Microsoft θα έχει το ρόλο του τεχνικού συνεργάτη της Toyota στο WRC, με έναν από τους στόχους να είναι η βελτίωση της επικοινωνίας με τους φαν των ράλι σε όλο τον κόσμο.

 
  • Άκηs

    Εγw με την σειρά μου θα ήθελα να πw το volkswagen golf το facelift δεν θα παρουσιαστεί τελικά στην έκθεση τηs γαλλίαs ξέρει κανείs να μου πει πότε θα παρουσιαστεί;

      1