Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

H έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού ανοίγει σήμερα τις πύλες της για τους δημοσιογράφους και από το Σάββατο για το κοινό.

Μόνο την τελευταία φορά, το 2014, η έκθεση του Παρισιού προσέλκυσε πάνω από 1.000.000 επισκέπτες. Η φετινή αναμένεται να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο.

LIVE: 45 Νέα μοντέλα

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/9/2016

Η Έκθεση Παρισιού αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς για το χώρο του αυτοκινήτου και όχι άδικα, καθώς εκεί βρίσκονται περισσότεροι από 300 εκθέτες, οι οποίοι παρουσιάζουν δεκάδες νέες, παγκόσμιες πρεμιέρες.

 
Κάθε δύο χρόνια πραγματοποιείται η Έκθεση Παρισιού, η οποία αποτελεί την πιο δημοφιλή έκθεση του κόσμου, καθώς μόνο την τελευταία φορά, το 2014, προσέλκυσε πάνω από 1.000.000 επισκέπτες. Η ιστορία της είναι μακρά και χάνεται πίσω στον χρόνο, με το ντεμπούτο της να γίνεται το 1898.

Σήμερα η Έκθεση Παρισιού 2016 ανοίγει τις Πύλες της για τους δημοσιογράφους, ενώ από το Σάββατο 1 έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, είναι προσβάσιμη για το ευρύ κοινό. Για μία ακόμα φορά, ο τόπος συνάντησης είναι ο εκθεσιακός χώρος Paris Expo στο Porte de Versailles του Παρισιού, όπου βρισκόμαστε και εμείς για να σας μεταδώσουμε Live όλες τις παγκόσμιες αυτοκινητικές πρεμιέρες.

Εκεί βρίσκονται περισσότεροι από 300 εκθέτες, οι οποίοι παρουσιάζουν πάνω από 100 παγκόσμιες πρεμιέρες. Από όλους τους πρωταγωνιστές της φετινής έκθεσης, συλλέξαμε αυτούς που θεωρούμε πως θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα φλας. Ανάμεσά τους θα δείτε τα best sellers του αύριο, εκθαμβωτικά supercars, μοναδικές λιμουζίνες, αλλά και πρωτότυπα οχήματα που θα καθορίσουν τις μελλοντικές τάσεις της αυτοκίνησης.

(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

 
  • Άκηs

    Εγw με την σειρά μου θα ήθελα να πw το volkswagen golf το facelift δεν θα παρουσιαστεί τελικά στην έκθεση τηs γαλλίαs ξέρει κανείs να μου πει πότε θα παρουσιαστεί;

      1