• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

O 5λιτρος V8 ατμοσφαιρικός κινητήρας της Mustang έχει ρυθμιστεί για να παράγει 750 ίππους.

«Εορταστική» Mustang με 750 ίππους

1.813 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/3/2020

Βελτιωτική εταιρεία συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και το κάνει με μία ειδική βελτιωμένη έκδοση της Ford Mustang που «κουβαλά» μαζί της 750 ίππους!

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Οδηγήστε την!


Για πολλά χρόνια η Mustang αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα των Αμερικανών βελτιωτών και ακριβώς το ίδιο έγινε για την εταιρεία RTR (Ready To Rock) του Vaughn Gittin Jr. που έκανε την εμφάνισή της το 2010. Συμπληρώνοντας λοιπόν δέκα χρόνια ζωής είπε να κάνει ένα δώρο στους φίλους της ανακοινώνοντας πως θα προσφέρει 10 βελτιωμένες μονάδες (Spec 5) του δημοφιλούς μοντέλου.
 
Μιλώντας με αριθμούς, σε αυτό το επίπεδο βελτίωσης ο 5λιτρος V8 ατμοσφαιρικός κινητήρας της Mustang έχει ρυθμιστεί για να παράγει 750 ίππους, ενώ οι άνθρωποι της RTR την έχουν εξοπλίσει με coilover ανάρτηση, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της δυναμικής οδήγησης του αυτοκινήτου.
 
Στο οπτικό κομμάτι, η περιορισμένη έκδοση της RTR Mustang Spec 5 είναι εμπνευσμένη από το αυτοκίνητο drift τους Gittin Jr. Τα φτερά είναι ακόμα πιο μυώδη, οι προφυλακτήρες είναι αλλαγμένοι, όπως και το καπό, ενώ το παρών δίνουν μια μπροστινή ποδιά, πλαϊνά μαρσπιέ και μία νέα αεροτομή.
 
Λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση και την έναρξη αγοράς θα ανακοινωθούν εν εύθετο χρόνο, φανταζόμαστε όμως πως οι δέκα μονάδες θα βρουν πολύ εύκολα ιδιοκτήτες.

27 διαθέσιμα άρθρα για FORD  MUSTANG

Tags: FORD MUSTANG