Επιστρέφει στους αγώνες αντοχής η Ferrari με την 499P
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επιστρέφει στους αγώνες αντοχής η Ferrari με την 499P

4.555 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2022)

Η Ferrari επιστρέφει στο κορυφαίο επίπεδο αγώνων αντοχής και η ιταλική φίρμα έδειξε το μοντέλο με το οποίο θα αγωνιστεί στην κατηγορία Le Mans Hypercar.

Η μεγάλη επιστροφή της Ferrari

Η Ferrari κάνει τη μεγάλη επιστροφή, καθώς μετά από 50 χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA του επόμενου έτους στην κατηγορία Le Mans Hypercar. Πως θα το κάνει αυτό; Μέσω της νέας Ferrari 499P.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με πλαίσιο από τη Ferrari

Το αυτοκίνητο θα κάνει το ανταγωνιστικό του ντεμπούτο στα 1000 Miles of Sebring τον Μάρτιο του 2023, έχοντας μια κομψή αλλά στοχευμένη σχεδίαση που έχει ήδη παρουσιαστεί. Οι σχεδιαστές της Ferrari έχουν δώσει στο μοντέλο ένα σετ λεπτών προβολέων LED και έναν έντονο αεροδυναμικό χείλος από ανθρακονήματα. Υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα στο αμάξωμα πάνω από τα μπροστινά ελαστικά, ενώ στο πίσω μέρος θα παρατηρήσετε το μεγάλο αεροδυναμικό πτερύγιο καρχαρία και την τεράστια αεροτομή. Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει αναπτύξει το δικό της πλαίσιο για την 499P, δεδομένου ότι θα αγωνιστεί στην κατηγορία LMH και όχι στην κατηγορία LMDh όπου οι ανταγωνιστές πρέπει να χρησιμοποιούν πλαίσιο από τις Multimatic, Dallara, Oreca ή Ligier.

Υβριδική με 680 ίππους

Η νέα Ferrari 499P εξοπλίζεται από ένα V6 κινητήρα twin-turbo 3,0 λίτρων. Το μοτέρ συνδυάζεται επίσης με μία μπαταρία 900 volt που κινεί έναν ηλεκτροκινητήρα. Το μοτέρ εσωτερικής καύσης στέλνει την ισχύ του στους πίσω τροχούς, ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ στους μπροστά. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης σύστημα ανάκτησης ενέργειας που επαναφορτίζει την μπαταρία κατά την επιβράδυνση και το φρενάρισμα. Η 499P έχει συνδυαστική ισχύ 680 ίππους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center