Ετοιμάζεται για τη μετά Honda εποχή η Red Bull

2.237 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2021)

Το δικό της τμήμα διαχείρισης κινητήρα έχει συστήσει πλέον η ομάδα της Red Bull, το οποίο και αναμένεται να αναλάβει την υποστήριξη όλων των πρότζεκτ των μονάδων ισχύος της ομάδας, αφού η Honda έχει ανακοινώσει την αποχώρησή της από το άθλημα.

Το πάγωμα που ανακοινώθηκε στην εξέλιξη των κινητήρων της F1 από το 2022 έφερε νέα δεδομένα στον τρόπο λειτουργίας της Red Bull, η οποία λίγους μήνες νωρίτερα είχε δει την προμηθεύτρια μονάδων κίνησης, Honda να δηλώνει την αποχώρησή της από το αγώνισμα στο τέλος του 2021. Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Αυστριακοί της Red Bull είναι έτοιμοι να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το μοτέρ της Honda, για το οποίο ωστόσο υπεύθυνοι θα είναι οι ίδιοι.
 
Έτσι όπως έγινε γνωστό, ένα νέο τμήμα με την επωνυμία «Red Bull Powertrains» δημιουργήθηκε από την ομάδα και θα είναι υπεύθυνο αναφορικά με το κομμάτι του κινητήρα μετά την οριστική αποχώρηση της Honda. «Το νέο τμήμα θα λέγεται Red Bull Powertrains και ένα από τα υπάρχοντα κτίριά μας, προσαρμόζεται κατάλληλα για να γίνει ο χώρος που θα αφορά τους κινητήρες, είπε μεταξύ άλλων ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull, Helmut Marko.
 
Σύμφωνα μάλιστα με Μέσα του εξωτερικού η μάρκα από το 2022 και έπειτα οι κινητήρες θα έχουν την επωνυμία της Red Bull, αφού με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν προκύπτει η συνεργασία της ομάδας με κάποια άλλη εταιρεία. Παρ 'όλα αυτά, ο επικεφαλής της Red Bull Team, Christian Horner, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και με κάποια ακόμα εταιρεία στο κομμάτι των κινητήρων, ωστόσο αυτό μένει να φανεί.

LEASING APRILIOS
skoda