Έτσι θα μοιάζει η επόμενη γενιά Hyundai Santa Fe
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έτσι θα μοιάζει η επόμενη γενιά Hyundai Santa Fe

2.248 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2022)

Αυτή τη στιγμή, η νέα γενιά του Hyundai Santa Fe δοκιμάζεται ήδη στους δρόμους με τη νέα boxy εμφάνισή του και τις μεγαλύτερες διαστάσεις του κάτω από το βαρύ καμουφλάζ, που κρύβουν τις λεπτομέρειες από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι πρώτες render φωτογραφίες

Ωστόσο, η ιστοσελίδα Kolesa.ru -όπως μας έχει συνηθίσει- βασίστηκε στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δημιουργώντας τη δική της εκδοχή για το μεγάλο SUV. Κοιτώντας τα ψηφιακά σχέδια, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε την τεράστια αλλαγή στο design, που παρεκτρέπει της τρέχουσας σχεδιαστικής γλώσσας της μάρκας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Boxy και «τετραγωνισμένο»

Το νέο Hyundai Santa Fe λαμβάνει μία boxy σχεδίαση που αποκλίνει αρκετά από τις καμπύλες του τρέχοντος μοντέλου. Αυτό ήταν εμφανές και στο πρωτότυπο που είχαμε δει στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, με το καμουφλάζ να κρύβει τα μεγαλύτερα μέρη και συνεπώς τα χαρακτηριστικά του μεγάλου SUV. Στο μπροστινό μέρος κυριαρχούν τα LED φωτιστικά σώματα με τους προβολείς σχήματος H, που πλαισιώνουν μία τετράγωνη μεγάλη γρίλια. Στο πίσω μέρος, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της Kolesa έχουν υιοθετήσει μία σχεδιαστική λεπτομέρεια από το Hyundai Staria, του φουτουριστικού πολυμορφικού μοντέλου της νοτιοκορεάτικης φίρμας. Αυτή αφορά τα κάθετα πίσω φώτα που εκτείνονται από την οροφή μέχρι τον κάτω προφυλακτήρα.
 

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το εσωτερικό

Στο παρελθόν, είχαμε ρίξει και μία ματιά στο εσωτερικό του Santa Fe, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται αρκετά, εκτός από τις λευκές δερμάτινες επενδύσεις και τα διπλωμένα στο πάτωμα καθίσματα.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
NISSAN