3 φωτογραφίες »

Έτσι θα μοιάζει το VW Polo GTI facelift

5.151 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2021)

Η GTI έκδοση επιδόσεων του ανανεωμένου Polo βρίσκεται προ των πυλών και αυτές οι εικόνες μας δείχνουν πως θα μοιάζει το μικρό hot hatch της VW.

Η Volkswagen πριν λίγες μέρες παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Polo, αναβαθμίζοντας το αυτοκίνητο στο αισθητικό κομμάτι και προσφέροντάς του περισσότερη τεχνολογία, έτσι ώστε να μπορέσει να παραμείνει ανταγωνιστικό σε μια πολύ κατηγορία που σημειώνει σημαντικές πωλήσεις στην Ευρώπη.


Η VW κατά την παρουσίαση του Polo δεν έκρυψε πως σύντομα θα ακολουθήσει το ντεμπούτο της GTI έκδοσης που, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα συνεχίσει να παίρνει ισχύ από έναν 2λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 200 ίππων και 320 Nm ροπής. Απέναντί του θα βρεθούν μοντέλα όπως το i20 N και το GR Yaris.

Όπως δείχνουν οι ψηφιακές εικόνες που δημιούργησαν οι σχεδιαστές της KDesign, η GTI έκδοση θα υιοθετήσει το φρεσκαρισμένο look των απλών εκδόσεων του Polo, κάτι που σημαίνει πως θα δούμε ανασχεδιασμένα LED φώτα που θα συνοδεύονται από λεπτά μπούμερανγκ LED φώτα ημέρας και νέου σχήματος πίσω φώτα που έχουν επεκταθεί προς το κέντρο αποκτώντας μεγαλύτερη υπόσταση. Φυσικά, η GTI έκδοση θα έχει επίσης τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως νέους πιο σπορ προφυλακτήρες μπροστά και πίσω στους οποίους θα ενσωματώνονται μεγαλύτεροι αεραγωγοί, μεγαλύτερους τροχούς με ζάντες νέας σχεδίασης και φυσικά νέο σύστημα εξάτμισης με μπούκες που θα δείχνουν πως δεν πρόκειται για ένα απλό Polo…

To λανσάρισμα της GTI έκδοσης αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι που μας έρχεται.
 

ELASTIKA 2024
OPEL