Τι θα επιλέξουν οι τρεις διαφορετικοί τύποι οδηγών; Εσείς ποιο μοντέλο θα επιλέγατε;

    Τι προτιμούν οι 3 διαφορετικοί οδηγοί του Auto Τρίτη

    94.517 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2018)

    Ο Fun to Drive μπορεί να φαίνεται ότι έχει εύκολο έργο αλλά αυτό δεν ισχύει. Η τελική επιλογή είναι το Toyota C-HR διότι δείχνει πιο ολοκληρωμένο, πιο αρμονικά στημένο και με πολύ έντονο ταμπεραμέντο σε δρόμο με στροφές κι ας υστερεί σε ιπποδύναμη έναντι των αντιπάλων του. Ωστόσο, το Fiat 500X θα αρέσει πολύ με το σφικτό setup του ενώ και το Opel Mokka X μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη καθώς είναι πολύ ευχάριστο στο δρόμο, με περιορισμένες κλίσεις και ουδέτερη συμπεριφορά.

    Ο Value for Money τύπος κατΆαρχάς θα εκπλαγεί με το πόσο κοντά είναι οι τιμές των τριών μοντέλων και ειδικά των Opel και Fiat τα οποία έχουν ίδιο επίπεδο εκκίνησης και ίδια ισχύ. Ο εξοπλισμός είναι πάρα πολύ καλός στην περίπτωση του Mokka X και δημιουργεί αποστάσεις παρέχοντας 17άρες ζάντες αλουμινίου, κλιματισμό δύο ζωνών, αισθητήρες βροχής και αυτόματους προβολείς. Από την άλλη, το 500X πριμοδοτείται με 1.500 ευρώ έκπτωση για βενζινοκίνητες εκδόσεις οπότε ρίχνει την τιμή του πολύ χαμηλά κερδίζοντας κρίσιμους πόντους. 

    Ο High Tech τύπος θα δελεαστεί από το παρουσιαστικό του Toyota, ειδικά στο εσωτερικό, ενώ θα γοητευτεί και από το στάνταρ σύστημα Safety Sense. Aπό την άλλη το Fiat διαθέτει καλή συνδεσιμότητα συν το διακόπτη δυναμικής κατάστασης του οχήματος. Ο λογικός νικητής όμως είναι το Opel Mokka X με βασικό όπλο το σύστημα OnStar, τον γνωστό πλέον «μπάτλερ» του οδηγού, με πολυάριθμες ικανότητες.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Mercedes
    skoda