Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Δοκιμάζουμε το Fiat Tipo Station Wagon στην diesel έκδοση με τον κινητήρα 1,6 λτ. απόδοσης 120 ίππων.

Αν και υπολείπεται σε αίσθηση, το Tipo θα στρίψει με σιγουριά και ασφάλεια ακόμα και σε περισσότερο πιεσμένη οδήγηση από ότι ορίζει ο όγκος και η φιλοσοφία του.

Η ανάρτηση εξυπηρετεί τα μέγιστα στον οικογενειακό προσανατολισμό του Tipo Station Wagon μέσω της μαλακής ρύθμισής της.

Η station wagon έκδοση του Fiat Tipo διατηρεί την κομψή εμφάνιση, προσθέτοντας στην εξίσωση σαφώς μεγαλύτερους χώρους.

Zoom στις λεπτομέρειες του Fiat Tipo Station Wagon.

Zoom στις λεπτομέρειες του Fiat Tipo Station Wagon.

Δοκιμή: Fiat Tipo SW

42.150 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/5/2017

Aν οι άφθονοι χώροι του σεντάν και του 5θυρου Fiat Tipo δεν σας… αρκούν, η Fiat προσφέρει την πλέον ευρύχωρη και πρακτική station wagon έκδοσή του. Δείτε τώρα τιμή, κατανάλωση και πόσο άνετο είναι στο δρόμο και σε χώρους και θα αλλάξετε γνώμη για τα Station Wagon.

 
What is new
- Mεγαλύτερο από το 5θυρο
- Καίει 6,5 λτ./100 χλμ.
- Από 19.950 ευρώ το 1,6 με χειροκίνητο κιβώτιο (με έκπτωση)

To νέο Fiat Tipo μας συστήθηκε πρώτα στην σεντάν έκδοση, ενώ η πεντάθυρη λανσαρίστηκε παράλληλα με την Station Wagon. Κάθε ένα από τα τρία Tipo αποτελεί μια ιδιαίτερα ευρύχωρη πρόταση για έναν νέο οικογενειάρχη, με το sedan να διαθέτει τους καλύτερους χώρους για τους επιβάτες, το 5θυρο να είναι πιο κομψό και από τα πιο ευρύχωρα στην κατηγορία του (με τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών) και την έκδοση S/W να έρχεται να «παντρέψει» τις δυο παραπάνω εκδόσεις τόσο χωροταξικά όσο και αισθητικά, αποτελώντας ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο για τα δεδομένα της κατηγορίας αμάξωμα. Αρχικά το εμπρός μέρος δεν διαφέρει σε τίποτα σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του Tipo παραμένοντας δυναμικό και ξεχωριστό αισθητικά, ενώ το επιμηκυμένο αμάξωμά του (21,9 εκατοστά μεγαλύτερο σε μήκος από το σεντάν και 38,3 εκ. από το 5θυρο), δανείζεται τα σχεδιαστικά πρότυπα της πεντάθυρης παραλλαγής. Εμείς δοκιμάζουμε την κορυφαία τόσο εξοπλιστικά (Lounge) όσο και μηχανικά (με τον 1,6 diesel κινητήρα και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη) έκδοση του Fiat Tipo Station Wagon η τιμή της οποίας ανέρχεται στα 20.550 ευρώ (με έκπτωση 800 ευρώ), διαμορφώνοντας και σε αυτή την έκδοση αμαξώματος, μια πολύ καλή σχέση τιμής αξίας για το όνομα Tipo.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Dikaios

    Einai polla lefta gi fiat me oti auto sunepagetai kai malista ftiagmeno sthn tourkia me polu xamhla stadar paragwghs. 8a protimousa na parw kia h hyundai.

      10
  • germanotsolias

    Η ποιοτητα εσωτερικου ειναι σιγουρα ευχαριστη;;;Γιατι εμενα μου φαινεται χειροτερη απο Τουοτα Κορολα 20ετιας...

      2