Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
12 φωτογραφίες »

Mοντέρνο, καλό ποιοτικά και high-tech είναι το εσωτερικό του Ford Puma με τις επιρροές από τo Fiesta να είναι ορατές παντού. Ο εξοπλισμός της έκδοσης ST-Line είναι πλούσιος και vfm.

Κινητήρες, εσωτερικό-χώροι

182.909 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2021)

Κινητήρες: Έμφαση στην οικονομία
Oι κινητήρες των μοντέλων που συγκρίνουμε είναι diesel, 1.500 κ.εκ. με turbo μεταβλητής γεωμετρία φτερωτή, αλλά και σύστημα επιλεκτικής κατάλυσης με υγρό εξάτμισης Adblue για τη μείωση των καρκινογόνων NOx. Επίσης, αμφότεροι συνδυάζονται με 6τάχυτο κιβώτιο με θετικό κούμπωμα.

Εντυπωσιακό σε σχεδίαση και διάκοσμο είναι το εσωτερικό του Peugeot 2008, το οποίο διακρίνεται και για τον premium αέρα του και σε επίπεδο ποιότητας.

Εντυπωσιακό σε σχεδίαση και διάκοσμο είναι το εσωτερικό του Peugeot 2008, το οποίο διακρίνεται και για τον premium αέρα του και σε επίπεδο ποιότητας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο Ecoblue κινητήρας του Puma αποδίδει 120 άλογα έχοντας ένα μικρό προβάδισμα στην επιτάχυνση 0-100. Από την άλλη, ο κινητήρας του 2008 αποδίδει 110 άλογα, χωρίς να μένει πίσω σε επιδόσεις χάρη στο ελαφρύτερο αμάξωμα έχοντας μάλιστα και μεγαλύτερη τελική ταχύτητα. Και τα δύο μοντέλα υπόσχονται πολύ μικρή μέση κατανάλωση και μεγάλη αυτονομία με ένα και μόνο γέμισμα, ενώ δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας.  
 
Εσωτερικό-Χώροι: Εντυπωσιακό το 2008, κορυφαίο πορτ-μπαγκάζ στο Puma
Ξεχωριστή είναι και στο εσωτερικό η εικόνα των δύο αυτοκινήτων, με στοιχεία που προέρχονται φυσικά από τα μικρά στα οποία βασίζονται. Το Ford Puma αντλεί στοιχεία από το Fiesta και είναι όμορφο σχεδιαστικά με σύγχρονο διάκοσμο και στοιχεία, ενώ επιδεικνύει καλή ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος. Ο high-tech αέρας του ενισχύεται από την οθόνη των 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό του πολύ πρακτικού και όμορφου SYNC 3 συστήματος infotainment, ενώ προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί και με ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Το Peugeot 2008 είναι σαφέστατα πιο εντυπωσιακό αισθητικά  με τη σχεδίαση να προέρχεται από το 208, και να κερδίζει τις εντυπώσεις με την i-cockpit λογική του. Ο διάκοσμος και εδώ είναι high-tech με προαιρετικά 3D ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ στάνταρ είναι η οθόνη αφής των 7 ιντσών. Ο premium χαρακτήρας του οφείλεται τόσο στα παραπάνω στοιχεία και τη σχεδίαση, όσο και στην εξαιρετική επιλογή των υλικών και της ποιότητας κατασκευής του γενικότερα. Οι χώροι θα ικανοποιήσουν σε κάθε περίπτωση τις μεταφορικές ανάγκες μιας 4μελούς οικογένειας χωρίς παραχωρήσεις, με το 2008 να προσφέρει ελαφρώς μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες, ενώ το Puma υπερισχύει στο διαθέσιμο χώρο για τις αποσκευές με όγκο 456 λίτρων αλλά και με την παρουσία του MegaBox κάτω από το δάπεδό του που προσφέρει 80 επιπλέον λίτρα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »