• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
10 φωτογραφίες »

Ford Puma Vs Kia XCeed

129.115 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/9/2020

Τρία σε ένα... Αν και στα χαρτιά δεν κατατάσσονται στην ίδια κατηγορία, στην πράξη τα Puma και XCeed έχουν 3 σημαντικά κοινά: την κουπέ ομορφιά, τις crossover δυνατότητες και το fun to drive, όντας συνάμα κοντά στη τιμή.

Peugeot: όλα τα μοντέλα σε νέες ειδικές τιμές
Yokohama: BluEarth-GT AE51 Για εξαιρετική πρόσφυση, υψηλή αντοχή & χαμηλή αντίσταση κύλισης!


Το νέο Puma ήδη πρωταγωνιστεί χάρη στην τεχνολογία του, τις καινοτομίες που φέρνει και φυσικά την εμφάνιση. Από την άλλη, το Kia XCeed συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα, όντας ίσως το πιο σπορτίφ crossover της κατηγορίας του. Πάντως και τα δύο αποτελούν μοντέρνες προτάσεις, κλείνοντας το μάτι προς τις νεότερες ηλικίες. Ας δούμε λοιπόν τι έχει να αντιπαρατάξει κάθε μοντέλο σε μια ευθεία αντιπαράθεση των εκδόσεων 1.000 κ. εκ..

Σχεδίαση: Μοντέρνα, δυναμικά και εξίσου όμορφα
Εμφανισιακά τα δύο μοντέλα θα κερδίσουν το βλέμμα σου όταν τα δεις στο δρόμο, έχοντας έντονη «προσωπικότητα» και μοντέρνα στοιχεία δυναμικού σχεδιασμού.

Ξεκινώντας από το μικρότερο Puma (4,18 μ.), διαθέτει πολύ δυναμική παρουσία, κυρίως χάρη στο καμπυλωτό του αμάξωμα με τους τονισμένους θόλους και τη μεγάλη γρίλια της μάσκας. Οι αναλογίες του δένουν πολύ όμορφα στο συνολικό αποτέλεσμα, ενώ τα ψηλά τοποθετημένα φωτιστικά σώματα είναι η «τσαχπινιά» που δίνει το κάτι παραπάνω.

Το XCeed (μήκος 4,39 μ.) διαθέτει ένα μοναδικό αισθητικό προφίλ που κερδίζει τις εντυπώσεις. Το πιο «σκληροτράχηλο» λουκ, που του δίνει η αυξηµένη απόσταση από το έδαφος και τα περιµετρικά προστατευτικά τονίζουν την διαφορετικότητά του. Ωστόσο το εντυπωσιακότερο στοιχείο είναι η κουπέ λογικής σχεδίαση στο πίσω µέρος, που προβάλλει ένα πιο δυναµικό και premium χαρακτήρα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)