Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Formula 1: Red Bull & Honda συνεχίζουν μαζί έως και το 2025

Formula 1: Red Bull & Honda συνεχίζουν μαζί έως και το 2025

3.663 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2022)

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» φαίνεται να σκέφτονταν στα στελέχη των 2 κολοσσών και έτσι αποφάσισαν να επεκτείνουν την υπάρχουσα μεταξύ τους συμφωνία μέχρι το 2023 για ακόμα δύο χρόνια.

Επέκτειναν την συνεργασία τους κατα 2 χρόνια

Μπορεί η Honda να αποχώρησε από τη Formula 1 στο τέλος της περασμένης χρονιάς, ωστόσο, η ιαπωνική μάρκα συνέχισε να παρέχει τεχνική υποστήριξη στη Red Bull (και της AlphaTauri) για τις μονάδες ισχύος της, με την μεταξύ τους συμφωνία να έχει ισχύ μέχρι και το τέλος του 2023. Πλέον αυτή διευρύνεται για 2 επιπλέον έτη, αφού έτσι κι αλλιώς το 2026 θα μπουν σε ισχύ οι νέοι κανονισμοί για τους κινητήρες των μονοθεσίων.

Το συγκεκριμένο deal, μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα ως win-win, καθώς από την πλευρά της η Honda θα πρωταγωνιστεί (και μάλιστα επι πληρωμή) με τον κινητήρα της στο σημαντικότερο μηχανοκίνητο σπορ του πλανήτη, ενώ από την πλευρά της η Red Bull θα συνεχίσει να έχει έναν πετυχημένο κινητήρα που της προσφέρει επιτυχίες, μέχρι το 2026, όπου και θα αλλάξουν οι κανονισμοί των μονάδων ισχύος, ενώ από τότε θα ξεκινήσει στην πράξη η συνεργασία της με την Porsche στον τομέα των κινητήρων.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις δηλώσεις των στελεχών των δύο εταίρων, με τους ανθρώπους της Red Bull να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους, ενώ από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Honda Racing Corporation, Koji Watanabe δήλωσε πως «απαντήσαμε θετικά στο αίτημα της RBR να επεκτείνουμε την υπάρχουσα συμφωνία μας, το οποίο μπορούμε να καλύψουμε με τους υπάρχοντες πόρους μας. Για άλλη μια φορά, στοχεύουμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπλοκή μας στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ για την εξέλιξη των τεχνολογιών και του εργατικού μας δυναμικού».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: