GP Αυστραλίας: 3 ύποπτα κρούσματα για κορονοϊό!

4.016 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2020)

Δύο μέλη της Haas και ένας από την McLaren βρίσκονται σε εθελοντική απομόνωση αφού εξετάστηκαν για κοροναϊό στο Grand Prix της Αυστραλίας στη Μελβούρνη, μετά την εμφάνιση μερικών συμπτωμάτων.

Η αυλαία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula 1 πρόκειται να ανοίξει τις προσεχείς ημέρες με το Grand Prix Αυστραλίας στην πίστα Albert Park, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, 15 Μαρτίου. Ο κορονοϊός φαίνεται πως χτύπησε την πόρτα και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς τρία μέλη αγωνιστικών ομάδων εμφάνισαν ύποπτα συμπτώματα και εξετάστηκαν από την ιατρική ομάδα της πίστας.

Να σημειώσουμε πως, αυτή τη στιμγή μόνο ύποπτες μπορούν να θεωρούνται αυτές οι τρεις περιπτώσεις, έως ότου αποφανθούν οι ιατροί έχοντας στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο μέλη της Haas και ένα από την McLaren βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα δωμάτια των ξενοδοχείων τους, σε προληπτική καραντίνα.

Το περιστατικό φαίνεται πως θορύβησε τον κόσμο της F1 με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να μην εμφανίζεται σε προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου, φοβούμενος την μετάδοση κορονοϊού στον ίδιο.

NEO PROACE
NISSAN