GP Βραζιλίας: Russell και βροχή έδωσαν την pole στον Magnussen!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Βραζιλίας: Russell και βροχή έδωσαν την pole στον Magnussen!

4.154 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2022)

Η έξοδος του George Russell και η βροχή έχρισαν poleman τον Kevin Magnussen στη μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς στη Formula 1.

Πρώτη pole στην καριέρα του Magnussen

Η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς συνέβη σήμερα στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Βραζιλίας, καθώς ο Kevin Magnussen κατάφερε να πάρει την πρώτη pole της καριέρας του. O Δανός θα ξεκινήσει αύριο το σπριντ από την πρώτη θέση!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Όποιος περνούσε... σημείωνε χρόνο!

Από το Q1 έως το Q3, οδηγοί και ομάδες έδιναν μάχη μεταξύ τους αλλά και απέναντι στο χρονόμετρο και την βροχή. Με την πίστα να είναι νωπή και με την βροχή να ελλοχεύει, η πλειοψηφία των οδηγών σημείωναν τον ένα γρήγορο χρόνο μετά τον άλλον. Η στρατηγική είχε πρωτεύοντα ρόλο και στα δύο πρώτα κομμάτια των κατακτηρίων, όμως όλες οι ομάδες ήταν διαβασμένες και έτσι δεν αποκλείστηκε πρόωρα κάποιο φαβορί.

Έτρεχαν να προλάβουν τη βροχή

To Q3 όμως έκρυβε εκπλήξεις. Οι οδηγοί στήθηκαν ο ένας πίσω από τον άλλον στην έξοδο των pits έχοντας ενημερωθεί από τις ομάδες τους ότι θα είχαν στην διάθεσή τους έναν-δύο γύρους μάξιμουμ μέχρι να έρθει η βροχή. Και ενώ οι πρώτοι οδηγοί άρχισαν να σημειώνουν τους πρώτους γρήγορους γύρους, δύο λεπτά μετά την έναρξη του Q3, ο Russell πάτησε στο γρασίδι, έχασε τον έλεγχο της Mercedes και κόλλησε στην αμμοπαγίδα με τους αγωνοδίκες και σταματούν την διαδικασία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
vw