GP Ιαπωνίας - κατατακτήριες: Επιβλητικός ο Verstappen
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Ιαπωνίας - κατατακτήριες: Επιβλητικός ο Verstappen

GP Ιαπωνίας: Επιβλητικός ο Verstappen

6.023 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2023)

Ο Max Verstappen επικράτησε με εμφατικό τρόπο στις κατατακτήριες δοκιμές στην Ιαπωνία και πήρε την pole position για το Grand Prix στη Suzuka. Πίσω του οι δύο McLaren των Oscar Piastri και Lando Norris.

Pole position για τον Max Verstappen στο Japanese GP

Μετά από μια μέτρια εμφάνιση για τη Red Bull και τον Max Verstappen στη Σιγκαπούρη, ο Ολλανδός πρωταθλητής έκλεισε τα στόματα στην πίστα Suzuka κατακτώντας την pole position με χαρακτηριστική άνεση. Αυτή είναι η δεύτερη σερί φορά που κατακτά την pole position στη Suzuka.δ Ο Verstappen είχε είχε δείξει τις διαθέσεις του από τα ελεύθερα δοκιμαστικά και στη σημερινή διαδικασία επιβλήθηκε χωρίς να δώσει περιθώρια για αντιδράσεις στους υπόλοιπους αγωνιζόμενους.

Στο Q1 ήταν ο μοναδικός «πιλότος» που έριξε το χρόνο του κάτβω από το 1:30, επίδοση την οποία συνέχισε και στο Q2 με μοναδικό ακόλουθο τον teammate του, Sergio Perez. Έπειτα, στο Q3 όταν περισσότερα μονοθέσια κινήθηκαν στο 1:29 και κάτι, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:28.877, όντας 0,581 ταχύτερος από τον δεύτερο Oscar Piastri με McLaren.


Η πρώτα τριάδα του grid για το ιαπωνικό Grand Prix στην πίστα Suzuka.

Η πρώτα τριάδα του grid για το ιαπωνικό Grand Prix στην πίστα Suzuka.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
SEAT