Γιατί η Mercedes θεωρείται η πιο αξιόπιστη premium μάρκα;
3 Φωτογραφίες »

Γιατί η Mercedes θεωρείται η πιο αξιόπιστη premium μάρκα;

23.998 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2024)

Με βάση διεθνείς έρευνες (και το Autocheck του Αutotriti)
-Eίναι ελάχιστες οι βλάβες που εμφανίζονται στον μεγάλο κύκλο ζωής των μοντέλων της
- Διαθέτει top ποιότητα κατασκευής & υψηλά πρότυπα ασφάλειας
- 7 από τα μοντέλα της συγκεντρώνουν θετικές αναφορές κατόχων
- Παίρνει καλή βαθμολογία στην Ικανοποίηση κατόχου (premium μαρκών)

Eίναι ελάχιστες οι βλάβες που εμφανίζονται στον μεγάλο κύκλο ζωής των μοντέλων τη

Η Mercedes-Benz ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό των μοντέλων της. Τα αυτοκίνητά της προσφέρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε γούστο και ανάγκη. Η εξαιρετική κατασκευή της εγγυάται τη μακροχρόνια αντοχή και απόδοση των οχημάτων της.

Τι κάνει όμως ένα αυτοκίνητο αξιόπιστο;

Ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο είναι αυτό που διατηρείται σε καλή κατάσταση με ελάχιστες βλάβες κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ενώ η τακτική συντήρηση είναι αναγκαία, ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο δεν απαιτεί συνεχείς επισκέψεις στο συνεργείο εκτός από αυτές που προβλέπονται από το πρόγραμμα συντήρησης.

Συμφωνείτε με τα πιο πάνω;

Ποια η γνώμη σας;
Πείτε μας στα σχόλια στο facebook με 1 κλικ εδώ

Διαθέτει top ποιότητα κατασκευής & υψηλά πρότυπα ασφάλειας

Πώς κρίνεται η αξιοπιστία των αυτοκινήτων Mercedes; Η αξιοπιστία των αυτοκινήτων Mercedes κρίνεται με βάση την ποιότητα κατασκευής τους, την εξαιρετική τους απόδοση μα και την ασφάλεια που παρέχουν. Επιπλέον, η αποδοτικότητα στην κατανάλωση καυσίμου αποτελεί σημαντικό κριτήριο για την εκτίμηση της αξιοπιστίας τους, ειδικά για την καθημερινή οδήγηση. Τα αξιόπιστα αυτοκίνητα είναι επίσης σχεδιασμένα με γνώμονα την ασφάλεια, χαρακτηριζόμενα από υψηλά πρότυπα ασφαλείας Euro NCAP.


Ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο είναι αυτό που διατηρείται σε καλή κατάσταση με ελάχιστες βλάβες κατά τη διάρκεια της ζωής του και επίσης έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια.
3 Φωτογραφίες »

Ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο είναι αυτό που διατηρείται σε καλή κατάσταση με ελάχιστες βλάβες κατά τη διάρκεια της ζωής του και επίσης έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια.

7 από τα μοντέλα της συγκεντρώνουν θετικές αναφορές κατόχων

Ας πούμε 2 λόγια για την αξιοπιστία 7 ξεχωριστών μοντέλων Mercedes σχολιάζοντας και το πως κρίνονται από τις αξιολογήσεις των κατόχων τους.

Καταρχάς, η Mercedes A-Class θεωρείται μια αξιόπιστη επιλογή μεταξύ των μικρών hatchback. Με πλούσιο εξοπλισμό και κομψό design, αποτελεί ιδανική επιλογή για “μοναχικούς” οδηγούς ή μικρές οικογένειες. Βαθμολογείται θετικά στην αξιοπιστία, την άνεση και το κόστος λειτουργίας, σύμφωνα με έρευνες καταναλωτών. Επιπλέον, σημειώστε πως έλαβε πλήρη βαθμολογία 5 αστέρων στα crash tests του Euro NCAP, αποδεικνύοντας την υψηλή της ασφάλεια.
Αναφορικά με την Mercedes C-Class, παρέχει μια συμπαγή εκτελεστική εμπειρία και τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών. Με βαθμολογία πέντε αστέρων στα crash tests από το Euro NCAP, είναι εξοπλισμένη με προηγμένα συστήματα ασφαλείας όπως το σύστημα Active Distance Assist DISTRONIC. Οι εκδόσεις ντίζελ είναι οι πιο αποδοτικές, επιτυγχάνοντας μικτή κατανάλωση σύμφωνα με τη μάρκα έως και 4,2 λτ./100 χλμ., ενώ οι plug-in υβριδικές εκδόσεις προσφέρουν εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου, φτάνοντας έως και 100 χιλιόμετρα με αμιγώς ηλεκτρική ισχύ.

Όσον αφορά τη Mercedes S-Class, παρέχει ένα πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο περιβάλλον οδήγησης. Με εντυπωσιακή ποιότητα και ασφάλεια, η S-Class διαθέτει πολύ υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό ασφαλείας, όπως το σύστημα DISTRONIC και το PRE-SAFE αυτόνομο φρενάρισμα. Οι εκδόσεις της σε ντίζελ και plug-in υβριδικές προσφέρουν εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου, κάνοντάς την μια από τις πιο οικονομικές επιλογές στην κατηγορία της.
 
Η Mercedes E-Class προσφέρει μια εμπειρία οδήγησης, εστιάζοντας στην εντυπωσιακή τεχνολογία αλλά και μια χαλαρωτική οδήγηση. Είναι ένα αυτοκίνητο που εκτιμάται από τους λάτρεις των premium επιλογών, παρέχοντας ένα εσωτερικό που αποπνέει πολυτέλεια. Υπάρχουν πολλές επιλογές κινητήρων, συμπεριλαμβανομένου ενός αποδοτικού plug-in υβριδικού ντίζελ, που μπορεί να προσφέρει εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου έως και 1,2 λτ./100 χλμ. στον συνδυασμένο κύκλο WLTP (διεθνές πρότυπο υπολογισμού της κατανάλωσης). Επιπλέον, η E-Class έχει λάβει πλήρη βαθμολογία ασφάλειας με πέντε αστέρια από το Euro NCAP, προσφέροντας εξαιρετική προστασία για τους επιβάτες της.

Η Mercedes GLA αποτελεί μια επιλογή SUV που προσφέρει άνεση και ψηλότερη θέση οδήγησης, ενώ παράλληλα διαθέτει όλα τα πολυτελή πρόσθετα. Είναι ιδανικό για μικρές οικογένειες που αναζητούν ένα πολυτελές SUV. Η GLA βαθμολογείται ως μια σταθερή και αξιόπιστη επιλογή, με μέση αξιολόγηση στις έρευνες αξιοπιστίας και πολλές θετικές αναφορές από τους ιδιοκτήτες του. Η GLA έχει επίσης λάβει πλήρη βαθμολογία ασφάλειας με πέντε αστέρια από το Euro NCAP, επιβεβαιώνοντας την υψηλή προστασία που παρέχει στους επιβάτες της.

Η Mercedes GLC προσφέρει ένα ευρύχωρο SUV με πολυτέλεια και άνεση στην οδήγηση. Με διάφορες επιλογές κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των βενζίνης, ντίζελ και plug-in υβριδικών εκδόσεων, προσφέρει επίσης καλή οικονομία καυσίμου. Η GLC έχει λάβει πέντε αστέρια από το Euro NCAP για την ασφάλειά της και επιβεβαιώνει την αξιοπιστία της με πολλές θετικές αναφορές από τους ιδιοκτήτες της.
Η Mercedes GLE είναι ένα μεγάλο SUV που ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και την άνεσή του. Η άριστη ασφάλεια που παρέχει επιβεβαιώνεται από τα πέντε αστέρια που λαμβάνει από το Euro NCAP, καθώς και το σήμα "Euro NCAP Advanced" για την προηγμένη τεχνολογία ασφάλειας που διαθέτει. Είναι μια επιλογή που προσφέρει ασφάλεια και προστασία σε όλους τους επιβάτες, κάτι που είναι σημαντικό, ειδικά όταν χρησιμοποιείται για οικογενειακές μετακινήσεις. Επιπλέον, παρά το μεγαλύτερο βάρος του, η απόδοση καυσίμου παραμένει σε λογικά επίπεδα, ειδικά με τους κινητήρες plug-in και ντίζελ. Η υψηλή βαθμολογία αξιοπιστίας επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για μια αξιόπιστη επιλογή, με ελάχιστα προβλήματα ή σφάλματα που αναφέρονται από τους οδηγούς.

Παίρνει καλή βαθμολογία στην Ικανοποίηση κατόχου (premium μαρκών)

Η μάρκα τα πάει καλά σε σύγκριση και με τον premium ανταγωνισμό της. Τόσο σε διεθνείς έρευνες, όσο και στην Ελλάδα (όπου οι κάτοχοι της υποβάλλουν τις αξιολογήσεις τους για “Βλάβες-Εξυπηρέτηση-Τιμές-Πιστότητα” στην10-ετούς διάρκειας έρευνα, Autocheck – Autotriti την οποία μπορείτε να δείτε με 1 κλικ.


Υπάρχει κάτι ακόμη που θα πρόσθετε “πόντους αξιοπιστίας” σε μιά μάρκα ή ένα μοντέλο;

Ποιά η γνώμη σας; Πείτε μας στα σχόλια στο facebook με 1 κλικ εδώ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda