Βλέπετε ανεπίσημα σχέδια της Alfa Romeo Brennero.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βλέπετε ανεπίσημα σχέδια της Alfa Romeo Brennero.

H Alfa Romeo επιβεβαίωσε το όνομα Brennero για το μικρό της SUV!

5.755 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2023)

- Και το όνομα αυτής, Alfa Romeo Brennero.
- Η Alfa δημοσίευσε teaser βίντεο με τις συντεταγμένες του περάσματος Brenner.
- Ίδια λογική με την ονοματοδοσία των Tonale και Stelvio.
- Ντεμπούτο το 2024 για την Alfa Romeo Brennero.

Και το όνομα αυτής, Alfa Romeo Brennero

Με teaser βίντεο που δημοσίευσε στα social media η Alfa Romeo επιβεβαίωσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο πως το νέο μοντέλο που θα παρουσιάσει ονομάζεται Brennero. Οι συντεταγμένες GPS του Brenner Pass... μαρτύρησαν το όνομα του επερχόμενου μικρού SUV που ετοιμάζει η ιταλική φίρμα. Ίδια λογική στην ονομασία είχε υπάρξει και για τις Stelvio και Tonale.

Η Alfa δημοσίευσε teaser βίντεο με τις συντεταγμένες του περάσματος Brenner.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο τέλος του κειμένου, η Alfa Romeo ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τη λεζάντα: «Ίσως το ξέραμε από παλιά». Την ίδια στιγμή στο βίντεο αρχίζουν να τρέχουν διάφορες συντεταγμένες GPS, μία από τις οποίες παραπέμπει περαιτέρω στο όνομα του μοντέλου. Αν και κάποιες από τις συντεταγμένες GPS δείχνουν το Μουσείο Arese, την πίστα Balocco και το πέρασμα Stelvio, το τέταρτο είναι για το πέρασμα Brenner. Το εν λόγω πέρασμα βρίσκεται στις ¶λπεις, έχει μήκος λίγο περισσότερο από 50 χιλιόμετρα και εκτείνεται από το Sterzing (στο Νότιο Τιρόλο στη βόρεια Ιταλία) έως το Ίνσμπρουκ (πρωτεύουσα του δυτικού κρατιδίου της Αυστρίας του Τιρόλου). Με αυτό τον τρόπο η Alfa Romeo επιβεβαίωσε πως το πέρασμα Brenner είναι αυτό που θα δώσει την ονομασία του στην επερχόμενη Alfa Romeo Brennero.

Ίδια λογική με την ονοματοδοσία των Tonale και Stelvio

Είναι άλλωστε πλέον γνωστό πως η ιταλική φίρμα ακολούθησε ανάλογη πορεία για τις ονομασίες των μεγαλύτερων Tonale και Stelvio, καθώς αμφότερα τα ονόματα προέρχονται από ορεινά περάσματα των ¶λπεων. Επομένως είναι λογικό για το νέο μέλος της Alfa να ακολουθήσει την ίδια στρατηγική στην ονοματοδοσιά του.

Ντεμπούτο το 2024 για την Alfa Romeo Brennero

Κλείνοντας, σε ότι αφορά την Alfa Romeo Brennero να πούμε πως θα εισαχθεί στην κατηγορία των μικρών SUV. Θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Alfa Romeo και θα κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2024, πιθανότατα τον Ιούνιο του 2024. Αναμένεται να βασιστεί στην πλατφόρμα STLA Small και όπως το Avenger, έτσι και αυτό θα προσφέρει αυτονομία 400 χιλιομέτρων.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
SARAKAKIS HONDA LEASING
moto