6 φωτογραφίες »

Η Audi παρουσίασε το αναβαθμισμένο R8 LMS GT3 Evo II

3.107 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2021)

Το αναβαθμισμένο αγωνιστικό R8 LMS GT3 Evo II παρουσίασε η Audi, με το γερμανικό supercar να επωφελείται πολλών βελτιώσεων.

Έτοιμο για την αγωνιστική περίοδο του 2022 είναι το Audi R8 LMS GT3 Evo II. Το γερμανικό «θηρίο» που τοποθετείται μεταξύ των GT2 και GT4 στην αγωνιστική γκάμα του R8, παρουσιάστηκε επίσημα έχοντας βελτιώσεις σε πολλούς τομείς όπως στην αεροδυναμική, στην ανάρτηση και στο traction control. Παράλληλα μέρος του εξοπλισμού είναι μία νέα αεροτομή που προσφέρει τα επιθυμητά επίπεδα κάθετης δύναμης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Μιλώντας πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει πως για πρώτη φορά η ανάρτηση του R8 LMS GT3 διαθέτει ρυθμιζόμενους αποσβεστήρες τεσσάρων κατευθύνσεων, ενώ το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (traction control) δίνει τη δυνατότητα περισσότερο διαμορφώσεων σε σχέση με πριν. Οι μηχανικοί της Audi Sport έχουν αναπτύξει μια νέα εισαγωγή αέρα για τον κινητήρα που επιτρέπει καλύτερη απόδοση ροπής του 5,2 λίτρων κινητήρα, ο οποίος μπόρεί να προσφέρει έως και 585 ίππους, ανάλογα με τους κανονισμούς.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα εικόνες, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι πως ο εσωτερικός κλιματισμός είναι βελτιστοποιημένος για να αυξήσει την άνεση και τη συγκέντρωση των οδηγών, προκειμένου να σταθεροποιηθούν οι χρόνοι κάθε γύρου ειδικά σε μεγάλες αποστάσεις και όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι υψηλή.
 
Αυτοί που επιθυμούν να αποκτήσουν το R8 LMS GT3 Evo II να γνωρίζουν πως το κόστος που απαιτείται κυμαίνεται στις 429.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Spa 24 Hours.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto