Η F1 στη Μελβούρνη έως το 2035!

Η F1 στη Μελβούρνη έως το 2035!

2.234 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2022)

Στην Αυστραλία και τη Μελβούρνη θα συνεχίσει να φιλοξενείται ένα από τα Grand Prix της Formula 1, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασίας τους έως το 2035!

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές

Νέο 10ετές συμβόλαιο το οποίο θα διατηρήσει τη Formula 1 να φιλοξενείται μεταξύ άλλων στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και την πίστα του Albert Park υπογράφηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το μέχρι πρότινος συμβόλαιο ολοκληρώνονταν το 2025, ωστόσο η θέληση των ανθρώπων της Μελβούρνης για την εξασφάλιση μακροπρόθεσμου συμβολαίου ήταν αυτή που στο τέλος υπερίσχυσε και το deal ολοκληρώθηκε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πήγε να μπει σφήνα το Σίδνεϊ

Μάλιστα οι πληροφορίες από τα Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως τη F1 προσέγγισε και η πόλη του Σίδνεϊ, ωστόσο η Μελβούρνη διατήρησε την διεξαγωγή του αγώνα. Έτσι το Grand Prix στο Albert Park που λαμβάνει χώρα ανελλιπώς από το 1996 και έπειτα (με εξαίρεση το 2020 και το 2021 που δεν έγινε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού) θα συνεχίσει έως το 2035!

Δεσμεύσεις για βελτιωτικά έργα

Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της πίστας δεσμεύτηκαν ότι θα προχωρήσουν σε βελτιωτικά έργα στον περιβάλλοντα χώρο και το pit lane.

Συνέχεια του άρθρου >>>
CORAL GAS PASXA
skoda