Τεχνολογίες που εμπνέουν αυτοπεποίθηση

    15.950 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2019)

    Οι στάνταρ τεχνολογίες υποστήριξης και υποβοήθησης του οδηγού που είναι σχεδιασμένες για να κάνουν την οδηγική εμπειρία με το Puma Titanium X ακόμα πιο άνετη, λιγότερο απαιτητική και ασφαλέστερη, περιλαμβάνουν το βελτιστοποιημένο με λειτουργία Road Edge Detection σύστημα Lane-Keeping System της Ford. Το εν λόγω σύστημα είναι τώρα σε θέση να αναγνωρίζει πού τελειώνει ο δρόμος και αρχίζει το πεζοδρόμιο ή το γρασίδι και να εφαρμόζει ροπή στο τιμόνι για να αποτρέψει την έξοδο του οχήματος από το δρόμο.
     
    Επιπλέον, το στάνταρ Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection μπορεί να ανιχνεύει πεζούς  που βρίσκονται ήδη ή ετοιμάζονται να διασχίσουν το δρόμο μπροστά από το όχημα. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για να μειώνει τη σφοδρότητα ορισμένων εμπρόσθιων συγκρούσεων με εμπλοκή οχημάτων και πεζών ή να βοηθά τους οδηγούς να αποφύγουν πλήρως τη σύγκρουση. Το νέο Ford Puma διαθέτει μία αναβαθμισμένη έκδοση της τεχνολογίας με ευρυγώνια κάμερα που βοηθά στον καλύτερο εντοπισμό των κινήσεων των πεζών.
     
    Επίσης, προσφέρονται τα συστήματα Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane Centring, καθώς και η λειτουργία Local Hazard Information. Υποστηριζόμενη από το ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect, η τεχνολογία αυτή μπορεί να ενημερώνει τους οδηγούς για επικίνδυνες καταστάσεις στο δρόμο, ακόμα και αν αυτές δεν είναι ορατές, εξαιτίας της ύπαρξης στροφών ή παρουσίας άλλων οχημάτων.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    citroen
    test center