Προηγμένη πρακτικότητα

    15.951 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2019)

    Το νέο Ford Puma προσφέρει τον καλύτερο στην κατηγορία ωφέλιμο χώρο αποσκευών με χωρητικότητα 456 λίτρα καθώς και καινοτόμες λύσεις αποθήκευσης σχεδιασμένες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών στον τομέα της μεταφοράς αντικειμένων.
     
    Με τα πίσω καθίσματα πλήρως αναδιπλωμένα, το νέο Ford Puma μπορεί να φιλοξενήσει ένα κουτί μήκους 112 cm, πλάτους 97 cm και ύψους 43 cm, ενώ το νέο Ford MegaBox – που έχει εξελιχθεί για να ικανοποιεί αλλά και για να υπερβαίνει τις απαιτήσεις των πελατών για έναν πρακτικό χώρο αποσκευών – προσφέρει ένα βαθύ και ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο στον οποίο μπορούν άνετα να μεταφερθούν δύο τσάντες του γκολφ σε κάθετη θέση.
     
    Εναλλακτικά, με το κάλυμμα κατεβασμένο, ο χώρος αυτός προσφέρεται για να μεταφέρουν οι πελάτες “βρώμικο” εξοπλισμό ή λασπωμένες γαλότσες. Η συνθετική επένδυση, καθώς και η τάπα αποστράγγισης του Ford MegaBox στο κάτω τμήμα, καθιστούν εύκολο το καθάρισμά του με νερό.
     
    Η φόρτωση των αποσκευών στο Puma απλουστεύτηκε ακόμα περισσότερο, χάρη στην hands-free λειτουργία της πίσω πόρτας - μία τεχνολογία της Ford που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η πόρτα ανοίγει με μία απλή κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα, ενώ ενσωματώνει και μία εταζέρα που “εξαφανίζεται” αυτόματα, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη πρόσβαση στον πίσω χώρο φόρτωσης.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Mercedes
    KIA