Στυλ και εξοπλισμός ανώτερης ποιότητας

    15.952 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2019)

    Ο στάνταρ εξοπλισμός του μοντέλου έρχεται να διαμορφώσει νέα πρότυπα πολυτέλειας στην κατηγορία των κόμπακτ crossover μοντέλων.
     
    Τα καλύμματα των καθισμάτων που πλένονται στο πλυντήριο φέρουν ένα διακριτικό, ενσωματωμένο σύστημα φερμουάρ ώστε να αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα με ένα χέρι. Τα πρακτικά αυτά καλύμματα καθαρίζονται ευκολότερα από ποτέ, σε περίπτωση που λερωθούν από χυμό ή κατοικίδια. Επιπλέον, aftermarket επιλογές καλυμμάτων δίνουν στους αγοραστές περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης.
     
    Μία ακόμα καινοτομία στα εμπρός καθίσματα είναι η λειτουργία οσφυϊκού μασάζ που αναζωογονεί τους κουρασμένους μύες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυξάνοντας έτσι την ευεξία. Τα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, που λειτουργούν μέσω ενός διακόπτη, περιλαμβάνουν σύστημα μασάζ τριών αεροθαλάμων, με ρυθμιζόμενες κατευθύνσεις περιστροφής και τρία επίπεδα έντασης. Οι αεροθάλαμοι  επιτρέπουν επίσης τη σταδιακή ρύθμιση του πάνω, κεντρικού και κάτω μαξιλαριού της πλάτης του καθίσματος – για να μπορούν τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός να βρίσκουν την πιο ξεκούραστη  θέση.
     
    Το Puma Titanium X διαθέτει δερμάτινο τιμόνι και ξύλινες επενδύσεις γύρω από το ταμπλό και τον πίνακα οργάνων καθώς και κομψά υφασμάτινα ένθετα στα εσωτερικά πάνελ των θυρών .
     
    Προηγμένες στάνταρ τεχνολογίες βοηθούν οδηγό και επιβάτες να παραμένουν συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Μία βάση ασύρματης φόρτισης κάτω από τον πίνακα οργάνων μπορεί να επαναφορτίζει συμβατά smartphones καταργώντας έτσι την ανάγκη για σύνδεση μέσω καλωδίων φόρτισης – κάτι που απελευθερώνει τις δύο διαθέσιμες θύρες USB του νέου Puma.
     
    Οι συσκευές μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένες μέσω Bluetooth στο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford, ενώ είναι σε εξέλιξη η ασύρματη φόρτιση, επιτρέποντας στους οδηγούς να ελέγχουν τα συστήματα ήχου, πλοήγησης και τα συνδεδεμένα smartphones χρησιμοποιώντας απλές φωνητικές εντολές. Το σύστημα προσφέρει συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ η υψηλή ποιότητα ήχου είναι εγγυημένη χάρη στο στάνταρ ηχοσύστημα B&O Sound System 575-watt με 10 ηχεία. Το τελευταίο είναι προσαρμοσμένο με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι οι επιβάτες να απολαμβάνουν μια μοναδική ηχητική εμπειρία, ανεξάρτητα από τη θέση τους στην καμπίνα.
     
    Στη λίστα του βασικού εξοπλισμού άνεσης περιλαμβάνεται επίσης διζωνικός, ηλεκτρονικός αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας (dual-zone Electronic Automatic Temperature Control), καθαριστήρες παρμπρίζ με αισθητήρα βροχής και πίσω αισθητήρες στάθμευσης.
     
    Το εξωτερικό του νέου Puma Titanium X αναδεικνύει τις γοητευτικές SUV αναλογίες του μοντέλου και την άμεσα αναγνωρίσιμη σιλουέτα του. Προτεταμένα τόξα θόλων τροχών – που απορρέουν από τη βελτιστοποίηση του μεταξονίου και των μετατροχίων του – φιλοξενούν ζάντες αλουμινίου Pearl Grey με διάμετρο 18 και 10 ακτίνες.
     
    Οι κομψές επιφάνειες και η εκφραστική φυσιογνωμία του νέου Puma Titanium X αποκτούν μία ξεχωριστή ταυτότητα χάρη στα μοναδικά, γυαλιστερά μαύρα φινιρίσματα και στοιχεία χρωμίου στην κυψελοειδή μάσκα και τα «δαχτυλίδια» των προβολέων ομίχλης που είναι ενσωματωμένοι στις εμπρός «αεροκουρτίνες».
     
    Στοιχεία χρωμίου χρησιμοποιούνται και στις πλαϊνές ποδιές, ενώ ο πίσω διαχύτης και η προστατευτική ποδιά φέρουν μεταλλικά γκρι ένθετα. Οι θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος περιλαμβάνουν ενσωματωμένα φλας και ειδικό φωτισμό υποδοχής  των επιβατών, που φωτίζουν το σημείο εισόδου στο έδαφος με το άνοιγμα της πόρτας.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    DEH PASXA
    test center