ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Formula 1 ακύρωσε το συμβόλαιό της με τη Ρωσία

H Formula 1 ακύρωσε το συμβόλαιό της με τη Ρωσία

2.312 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2022)

Η Formula 1 προχώρησε στην ακύρωση του συμβολαίου που είχε υπογράψει με τον Πούτιν και έτσι δεν αναμένεται να δούμε ξανά αγώνα στην Ρωσία μέσα στα επόμενα χρόνια.

autotriti team

Τέλος η Formula 1 στη Ρωσία

Με ανακοίνωσή της η Formula 1 γνωστοποίησε χθες πως ακύρωσε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον promoter του Ρωσικού Grand Prix, κάτι που σημαίνει πως δεν θα διεξαχθεί αγώνας εκεί όχι μόνο το 2022 αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Eίχε προηγηθεί η αναβολή του φετινού Grand Prix

Θυμίζουμε πως η Formula 1 είχε αποφασίσει να αναβάλλει το Ρωσικό Grand Prix γιατί «ήταν αδύνατο να διεξαχθεί αγώνας κάτω από τις παρούσες συνθήκες», ωστόσο άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στο μέλλον αυτή ή τις επόμενες χρονιές. Τώρα, με την ακύρωση του συμβολαίου, παγιώνεται πως η Ρωσία δεν πρόκειται να φιλοξενήσει κάποιον αγώνα Formula 1 για τα επόμενα χρόνια.

Στη Ρωσία από το 2014 η Formula 1

Η Ρωσία βρισκόταν μέσα στο καλεντάρι της διοργάνωσης από το 2014, όταν ο τότε πρόεδρος της F1, o Βernie Ecclestone είχε καταφέρει να υπογράψει ένα πολυετές συμβόλαιο με τον Bλαντιμίρ Πούτιν για να φιλοξενήσει η χώρα αγώνες του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
elk test
MG