3 φωτογραφίες »

Η McLaren υπέγραψε 13χρονο ανερχόμενο οδηγό

2.304 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2021)

Η McLaren υπέγραψε τον 13χρονο Ugo Ugochukwu για το τμήμα ανάπτυξης νέων οδηγών, θεωρώντας πως έχει το ταλέντο να γίνει ο επόμενος Lewis Hamilton.


Απέχουμε λίγες μόνο ημέρες από την έναρξη της νέου πρωταθλήματος της Formula 1, με την McLaren να ελπίζει πως ο Daniel Ricciardo και ο Lando Norris θα μπορέσουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησε η περσινή χρονιά για την βρετανική ομάδα, ώστε να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην διεκδίκηση ενός πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα που οι μηχανικοί της McLaren εργάζονται πάνω στην βελτίωση του μονοθεσίου, οι scouters της ομάδας ψάχνουν διαρκώς για νέα ταλέντα, ώστε να μπουν στο τμήμα ανάπτυξης νέων οδηγών της McLaren. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο εφτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Lewis Hamilton αναδείχθηκε μέσα από το πρόγραμμα της McLaren, πριν του δοθεί μια θέση δίπλα στον Fernando Alonso και έπειτα πάρει τον πρώτο του τίτλο.

Τώρα, η McLaren πιστεύει πως ίσως βρήκε τον νέο Lewis Hamilton στο πρόσωπο του 13χρονου Ugo Ugochukwu, τον καινούριο πρωταθλητή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καρτ. Οι Βρετανοί πιστεύουν πως ο 13χρονος Αμερικανός έχει τα προσόντα να φτάσει μέχρι την Formula 1 και φαίνεται πως στηρίζουν πολλά πάνω του.

Ο Zak Brown, CEO της McLaren Racing, δήλωσε: «Παρακολουθούμε την πρόοδο του Ugo με ενδιαφέρον και έτσι, όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία να τον φέρουμε στην ομάδα μας, δεν είχαμε κάποιον δισταγμό να το κάνουμε. Τώρα, θα εστιάσουμε στο να δώσουμε την κατάλληλη υποστήριξη, ώστε να φτάσει εκεί που μπορεί».

Ο Ugo φάνηκε ενθουσιασμένος σημειώνοντας: «Mε τιμά που υπέγραψα με μια ομάδα όπως η McLaren. Είναι φανταστικό ότι έχω την υποστήριξη της McLaren, είναι κάτι που κάθε νέος οδηγός ονειρεύεται. Τώρα εστιάζω στο να αναπτυχθώ ως οδηγός».
 

LEASING APRILIOS
4green