Η Opel Κάνει ανακαταμερισμό της παραγωγής για τα μοντέλα της Corsa, Mokka Χ και ADAM.

Η Opel Κάνει ανακαταμερισμό της παραγωγής για τα μοντέλα της Corsa, Mokka Χ και ADAM.

H Opel ανακατεύει την τράπουλα

4.268 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2016)

Η Opel προχωρά σε νέο καταμερισμό παραγωγής στα Ευρωπαϊκά εργοστάσιά της στοχεύοντας στην καλύτερη απόδοση. Δείτε που θα κατασκευάζεται το κάθε μοντέλο της μάρκας.

«Ο νέος καταμερισμός θα κάνει την παραγωγή πολύ πιο αποδοτική» δήλωσε ο Philip R. Kienle, Αντιπρόεδρος Παραγωγής της Opel. «Η επικέντρωση παραγωγής του κάθε μοντέλου σε ένα εργοστάσιο επιτρέπει συνέργειες στη συναρμολόγηση και βελτιωμένο συντονισμό logistics. Κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον.»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο Dr. Wolfgang Schäfer-Klug, πρόεδρος του γενικού συμβουλίου εργαζομένων, τόνισε επίσης τη σημασία του νέου καταμερισμού της παραγωγής. «Αυτή η απόφαση διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας των συναδέλφων μας και στα δύο εργοστάσια, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες προοπτικές.»

Ο διάδοχος του επιτυχημένου Mokka X SUV θα κατασκευάζεται στο Eisenach από το 2019, ενώ οι διάδοχοι των Corsa και ADAM θα παράγονται στη Zaragoza από το 2019. Αξίζει να αναφερθεί πως τα Mokka X, Corsa και ADAM είναι τρία από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της γερμανικής μάρκας, έχοντας πουλήσει μέχρι σήμερα περί τα 1,5 εκατ. αυτοκίνητα (670.000 Mokka ή Mokka X, 630.000 Corsa, 225.000 ADAM).
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center