Η Porsche έβαλε στην πρίζα τη νέα Taycan GTS Hockenheimring
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Porsche έβαλε στην πρίζα τη νέα Taycan GTS Hockenheimring

2.013 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2022)

Νέα ειδική έκδοση της Taycan παρουσίασε η Porsche γιορτάζοντας μέσω αυτής την 90η επέτειο της πίστας Hockenheimring στη Γερμανία.

Γιορτάζει τα 90 χρόνια της πίστας

Τη νέα Taycan GTS Hockenheimring Edition παρουσίασε η Porsche, μία έκδοση που έρχεται προς τιμήν της 90ης επετείου της ιστορικής γερμανικής πίστας. Στη νέα εδική έκδοση το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο διαθέτει εξωτερικό χρώμα Stone Grey που προέρχεται από το προσαρμοσμένο πρόγραμμα χρωμάτων της Porsche. Από κει και πέρα το λογότυπο «90 Hockenheimring Edition» αλλά  και το περίγραμμα της πίστας βρίσκεται στην μεσαία κολόνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Καμπίνα με μοναδικά διακοσμητικά

Το ειδικό τμήμα Porsche Exclusive Manufaktur ντύνει την καμπίνα σε μαύρο δέρμα με ραφές σε πράσινη ανοιχτή απόχρωση. Από κει και πέρα παρούσα είναι και η ξύλινη επένδυση Paldao, ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων, οι ποτηροθήκες και οι αεραγωγοί έχουν το χρώμα Bronzite. Μόλις κάποιος ανοίξει τις πόρτες θα δει στο έδαφος το έμβλημα «90» και το περίγραμμα της πίστας του Hockenheimring.

Καμία αλλαγή στην ιπποδύναμη – 598 άλογα

Στο κομμάτι του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης δεν έχουν υπάρξει αλλαγές. Η Taycan GTS Hockenheimring Edition εξοπλίζεται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνολική ισχύ 598 ίππων. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 93,4 κιλοβατώρες. Από κει και πέρα οι μηχανικοί έχουν προχωρήσει σε τροποποιήσεις στην αερανάρτηση και τα φρένα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
test center