• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

To bodykit μπροστά είναι σπορ αλλά όχι τόσο επιθετικό όσο θα περίμενε κανείς.

H νέα Mercedes-AMG GT R Black Series;

12.498 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/7/2020

Αυτή είναι, όπως όλα δείχνουν, η νέα Mercedes-AMG GT R Black Series, ο διάδοχος της Mercedes-Benz SLS AMG Black Series! Είναι αρκετά ακραία σε σχεδίαση;


Mια σειρά από εικόνες που φέρονται να δείχνουν την πολυαναμενόμενη Mercedes-AMG GT R Black Series ήρθαν στο φως μέσω των social media, αποκαλύπτοντας την εξωτερική εμφάνιση του ακραίου αυτού supercar.

H Μercedes-AMG δοκιμάζει το μοντέλο στην πίστα του Nurburgring εδώ και μήνες για να γίνει ο διάδοχος της θρυλικής Mercedes-Benz SLS AMG Black Series, αποτελώντας την πιο πιστάδικη εκδοχή της AMG GT.

Στο μπροστινό μέρος βλέπουμε μια μεγάλη Panamericana γρίλια, από κάτω δίνει το παρών ένας τεράστιος διαχύτης, ενώ στα δύο άκρα του προφυλακτήρα υπάρχουν δύο μικρά αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθράκονημα. Είναι ενδιαφέρον ότι το μπροστινό μέρος δεν έχει εξοπλιστεί με μεγάλους αεραγωγούς μιας καθώς η γρίλια φαίνεται πως είναι ικανή από μόνη της να λαμβάνει όλο τον αέρα που απαιτείται για την ψύξη του κινητήριου συνόλου.

Στα πλάγια, οι μεγάλες ποδιές γίνονται αμέσως διακριτές μαζί με τις μαύρες ζάντες που είναι «τυλιγμένες» σε ελαστικά Michelin. Οι τολμηρές αεροδυναμικές αλλαγές συνεχίζονται στο πίσω μέρος χάρη σε μια μεγάλη αεροτομή και το νέο προφυλακτήρα, στον οποίο ενσωματώνεται ένας πολύ επιθετικός διαχύτης με τέσσερις απολήξεις για το σύστημα εξάτμισης.

Όσον αφορά το μηχανικό σύνολο, οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως θα πρόκειται για τον twin-turbo V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων που μέσω αναβαθμίσεων θα αποδίδει 710 άλογα και 850 Nm ροπής, πράγμα που θα κάνει την AMG GT R Black Series πιο γρήγορη από την GT R Pro.
 
 

Tags: MERCEDES