3 φωτογραφίες »

To ψηφιακό σχέδιο για την νέας γενιάς Skoda Fabia Monte Carlo.

Η νέα Skoda Fabia;

26.585 Επισκέψεις στο άρθρο (27/12/2020)

Ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση που θα έχει η επόμενη Fabia που αναμένεται το 2021 θα δώσει η Skoda. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.


Το 2020 ήταν ένα έτος γεμάτο αποκαλύψεις για την Skoda αφού η τσέχικη φίρμα παρουσίασε την νέα Octavia μαζί με όλες τις εκδόσεις της γκάμας της, όπως την RS, την Scout ενώ πιο πρόσφατα έκανε ντεμπούτο το Enyaq, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής στην ιστορία της φίρμας. Για το 2021, η Skoda αναμένεται να λανσάρει το ανανεωμένο Kodiaq, το Enyaq coupe αλλά και την ολοκαίνουρια Fabia.

To νέο αφεντικό της φίρμας, ο Thomas Schäfer, έχει επιβεβαιώσει τον ερχομό της επόμενης γενιάς λέγοντας πως θα πρόκειται για ένα «σπουδαίο αυτοκίνητο», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Το motor.es πάντως αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα την δική του πρόταση για το πώς θα μοιάζει η νέα Fabia βασιζόμενο σε ξένα δημοσιεύματα πως η Skoda θα δώσει έμφαση στο να ενισχύσει τον σπορτίφ εμφάνιση του τσέχικου μικρού. Για παράδειγμα, στο σχέδιο αυτό, βλέπουμε πιο λεπτά και επιθετικά φωτιστικά σώματα, πιο πλατιά γρίλια και μεγαλύτερους αεραγωγούς ενώ είναι ξεκάθαρο πως το αυτοκίνητο αφορά την Fabia Monte Carlo, που στην τωρινή γενιά, ήταν η κορυφαία και πιο πλούσια διαθέσιμη έκδοση.

Η ισχύς θα πηγάζει από 3κύλινδρους κινητήρες βενζίνης της οικογένειας του VW Group αλλά αντίθετα με τις φήμες, δεν φαίνεται πως θα λάβει κάποια ήπια υβριδική έκδοση ή άλλου είδους υβριδική τεχνολογία. Δεδομένο θεωρείται επίσης πως δεν θα προσφερθεί με κινητήρες πετρελαίου.

Πάντως, η Skoda φαίνεται πως εξετάζει την κατασκευή μιας Fabia Combi για να προσφέρει περισσότερους χώρους ενώ μια έκδοση Scoutline με crossover στοιχεία βρίσκεται επίσης μέσα στα πλάνα της φίρμας.
 
 

Mercedes
moto