• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Hamilton: «Είμαι μέτριος φέτος»

1.464 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/5/2019

Αν και είναι πρώτος στην βαθμολογία και έχει ήδη τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες, ο Hamilton θεωρεί πως η απόδοση του φέτος δεν είναι καλή.

Mέτρια είναι η απόδοση του Lewis Hamilton, σύμφωνα με τον ίδιο τον οδηγό, την φετινή χρονιά, παρά το γεγονός ότι ο πεντάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει νικήσει 4 από 6 πρώτα φετινά Grand Prix, σε μια χρονιά που η κυριαρχία της Μercedes είναι αδιαμφισβήτητη.
 


Ο teammate του, Valtteri Bottas, έχει ξεκινήσει και αυτός πολύ καλά φέτος και δεν έχει καμία σχέση με τον οδηγό των προηγούμενων ετών, όπου σημείωνε αρκετές υποτονικές εμφανίσεις. Ο Hamilton πάντως πιστεύει πως το παραπάνω γεγονός είναι αποτέλεσμα των μέτριων δικών του εμφανίσεων. Ο Αγγλος είπε: «Πραγματικά πιστεύω πως έχω μέτρια απόδοση μέχρι τώρα. Ίσως οδηγώ λίγο καλύτερα από μέτρα αλλά γενικά δεν ήμουν τόσο καλός στους πρώτους έξι αγώνες. Ξεκίνησα την χρονιά πανέτοιμος αλλά δυσκολεύτηκα στο να πάρω από το μονοθέσιο αυτά που θέλω.»

Ο ίδιος πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον: «Eλπίζω κάποια στιγμή να βρω λύση στα προβλήματα που έχω και να επανέλθω στην καλή μου φόρμα. Αν γίνει αυτό στον επόμενο αγώνα ή σε δέκα αγώνες από τώρα δεν μπορώ να το πω. Είμαι όμως πολύ συγκεντρωμένος.»