Hi-tech εσωτερικό με πινελιές Alfa Romeo η καμπίνα του baby Jeep
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hi-tech εσωτερικό με πινελιές Alfa Romeo η καμπίνα του baby Jeep

3.468 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2022)

Κατασκοπευτικές εικόνες μας δίνουν μια πρώτη γεύση της καμπίνας του επερχόμενου αμιγώς ηλεκτρικού Jeep, το οποίο αντλεί στοιχεία από την Alfa Romeo Tonale και άλλα μοντέλα του υπερομίλου Stellantis.

Jeepster, το νέο baby Jeep

Πριν λίγες εβδομάδες ήρθαν στο φως της της δημοσιότητας εικόνες του επερχόμενου ηλεκτρικού μικρού SUV της Jeep, που πιθανότατα θα αποκαλείται «Jeepster», χωρίς ίχνος καμουφλάζ για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στην Πορτογαλία. Σήμερα, κάνει το γύρο του διαδικτύου μια νέα εικόνα την οποία δημοσιεύει το motor1.com από το εσωτερικό του μοντέλου, δίνοντας μας μια πρώτη καλή γεύση από την καμπίνα.


Τα ταμπλό του νέου μικρού Jeep αντλεί μερικά στοιχεία από την καμπίνα της Tonale.

Τα ταμπλό του νέου μικρού Jeep αντλεί μερικά στοιχεία από την καμπίνα της Tonale.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οθόνη αφής 10,25 ιντσών & ψηφιακός πίνακας οργάνων

Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά είναι η αιωρούμενη οθόνη αφής του συστήματος infotainment που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό και φαίνεται να ίδια με εκείνη της ολοκαίνουργιας, ομόσταβλης Alfa Romeo Tonale, καθώς επίσης και το νέο τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, πίσω από το οποίο εδράζεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Χαμηλότερα, κάτω από την κεντρική οθόνη, το ταμπλό διατρέχουν οι οριζόντιοι αεραγωγοί, ενώ στην χαμηλότερη «στρώση» του ταμπλό παρατηρούμε τα πλήκτρα τύπου πιάνο που θυμίζουν εν πολλοίς εκείνα της Tonale.

Έπειτα, η κεντρική κονσόλα κινείται στα γνώριμα μονοπάτια των μοντέλων της Jeep, ενώ στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο των δοκιμών εξέλιξης, οι άνθρωποι της αμερικανικής φίρμας έχουν ενσωματώσει επιλογέα που παραπέμπει σε χειροκίνητο κιβώτιο, δημιουργώντας αμφιβολίες για την ηλεκτρική υπόσταση του νέου B-SUV. Επιπλέον στις νέες εικόνες με έντονο καμουφλάζ του Jeepster, του οποίου το μήκος υπολογίζεται ανάμεσα σε 4,10 και 4,15 μέτρα, το baby Jeep φαίνεται με απολήξεις εξάτμισης, κάτι που σημαίνει πως στη γκάμα θα υπάρχουν και θερμικά μοτέρ. Το πιθανότερο σενάριο είναι κάτω από το καπό του μικρότερου Jeep να βρεθεί ο PureTech βενζινοκινητήρας 1,2 λτ. του ομίλου με ισχύ έως 130 άλογα, ενώ δεν αποκλείται να δούμε και κάποια mild hybrid υλοποίηση από τα ράφια της Stellantis.

Στην eCMP πλατφόρμα - Ντεμπούτο το 2022, στους δρόμους το 2023

Η Jeep λέει ότι θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένου του επίσημο ονόματος (αν αυτό δεν είναι το Jeepster), στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, τον Οκτώβριο. Ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το αυτοκίνητο θα βασίζεται στην eCMP πλατφόρμα πάνω στην οποία «πατάνε» τα ηλεκτρικά Peugeot 2008, Οpel Mokka-e και DS 3 Crossback E-Tense.

Το χωρίς ρύπους SUV της Jeep θα παραχθεί στο εργοστάσιο της Stellantis στο Tychy, στην Πολωνία αργότερα φέτος και στη συνέχεια το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα της Jeep θα κυκλοφορήσει στους δρόμους στην Ευρώπη στις αρχές του επόμενου έτους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
skoda