Κάντο μόνος σου: Κάνε το γκαράζ σου συνεργείο!

8.135 Επισκέψεις στο άρθρο

Γίνε το... συνεργείο, μάθε το αυτοκίνητό σου: Πώς η μόδα «Κάντο μόνος σου» εφαρμόζεται και στον χώρο της αυτοκίνησης; Τρεις απλές συμβουλές συντήρησης που μας γλιτώνουν από περιττά έξοδα και ταλαιπωρία.


Η τάση «Κάντο μόνος σου» (Do it yourself) συνηθίζεται σε κατασκευές επίπλων και άλλων αντικειμένων, τα οποία μπορείς να φτιάξεις μόνος σου. Τα οικονομικά και ψυχαγωγικά οφέλη είναι πολλά, ειδικά για εκείνους που θέλουν να βάζουν την δική τους πινελιά εντός και εκτός σπιτιού. Δεν είναι όμως μόνο οι καρέκλες, ο καναπές ή το ψυχείο που χρειάζονται τον... μάστορά τους. 

Μία από τις περίπλοκες «κατασκευές» που απαιτεί προσεκτική και τακτική φροντίδα είναι το αυτοκίνητο. Πολλοί έχουν τις γνώσεις και τα εργαλεία, ώστε να επιδιορθώνουν ορισμένες μικροφθορές κάνοντας το συνεργείο... μακρινή ανάμνηση. Ακόμη και η έγκαιρη διαπίστωση ενός μηχανικού προβλήματος μπορεί να μας γλιτώσει από μία μεγαλύτερη ζημιά που θα μας αναγκάσει να βάλουμε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. 
Πάμε να δούμε μερικές απλές συμβουλές συντήρησης, από την αντικατάσταση σε μπουζί και τακάκια, μέχρι ορισμένες ενδείξεις που πρέπει να μας προβληματίσουν, προκειμένου να διατηρούμε σε υψηλά επίπεδα την ασφάλεια και την ποιότητα οδήγησης.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto