3 φωτογραφίες »

Κόκκινα τα βοηθητικά οχήματα της Mercedes για την F1

3.158 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2021)

Η Mercedes-AMG GT R θα είναι το αυτοκίνητο του αλυτάρχη και η AMG C 63 S Estate θα είναι υπεύθυνη για την μεταφορά του ιατρικού προσωπικού και του εξοπλισμού του.

H Mercedes αποκάλυψε τα νέα χρώματα τoυ AMG GT R αυτοκινήτου ασφαλείας και της AMG C 63 S Estate που θα εκτελεί χρέη μεταφοράς του ιατρικού προσωπικού και του εξοπλισμού του.

Τα δύο αυτοκίνητα είναι βαμμένα σε νέο κόκκινο χρώμα και έχουν στο πλάι τα γράμματα «CrowdStrike», τον χορηγό της ομάδας της Mercedes-AMG Petronas στην Formula 1.  Τα αυτοκίνητα της AMG θα μοιράζονται τα χρέη με τα μοντέλα της Aston Martin. Τα βρετανικά μοντέλα θα κάνουν το ντεμπούτο τους στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στις 28 Μαρτίου, ενώ αυτά της Mercedes θα κάνουν την εμφάνισή τους στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος στην Imola στις 18 Απριλίου, με τον Bernd Maylander πίσω από το τιμόνι.

O Maylander δήλωσε: «Σε όλα τα χρόνια που είμαι στην F1, τα safety cars δεν με έχουν απογοητεύσει. Η αξιοπιστία τους είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ασφάλεια. Η απόδοσή τους με συναρπάζει κάθε φορά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να να οδηγώ τα αυτοκίνητα αυτά και αυτή την χρονιά θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον, όχι μόνο λόγω των νέων χρωμάτων».

Η Mercedes-AMG GT-R είναι εξοπλισμένη με το AMG Track πακέτο που περιλαμβάνει κεραμικά φρένα και προστασία roll-over ενώ, προσφέρει 585 άλογα χάρη στον V8 twin-turbo κινητήρα της. Το 0-100χλμ./ώρα γίνεται σε 3,6 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα ορίζεται στα 318 χλμ./ώρα.

Η Mercedes-AMG C 63 S Estate που θα μεταφέρει το ιατρικό προσωπικό θα έχει πίσω από το τιμόνι τον Alan van der Merwe. Ο κινητήρας της προσφέρει 510 άλογα και εξοπλίζεται και αυτή με κεραμικά φρένα και αγωνιστικά καθίσματα.
 

peugeot
NISSAN