Τo e-up! powered by Protergia διατίθεται για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων στην προνομιακή τιμή των 19.950 ευρώ από την αρχική των 28.250 ευρώ και με υπερπλήρη εξοπλισμό.

Το e-up! powered by Protergia διαθέτει 3 οδηγικά προφίλ (normal, eco και eco+) και 5 επίπεδα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση για βέλτιστη διαχείριση ενέργειας και αυτονομίας.

Η Protergia δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς στο προνομιακό τιμολογιακό πακέτο «e-Protergia Οικιακό» για όλους τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών VW, παρέχοντας δωρεάν την ενέργεια ενός έτους για τη φόρτιση του VW σας.

Νέο VW e-up! by Protergia

18.596 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2017)

Η Kosmocar μαζί με την Protergia προσφέρουν το ηλεκτρικό μίνι μοντέλο της VW e-up! powered by Protergia με τιμή 19.950 ευρώ και δωρεάν το ρεύμα του για ένα χρόνο.

Η ηλεκτροκίνηση σύμφωνα με τους αναλυτές και τις εταιρείες αποτελεί το μέλλον της αυτοκίνησης και σε λίγα χρόνια από τώρα η αγορά θα κατακλυστεί από αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα (Β.Ε.V). Ήδη τα τελευταία χρόνια τα αυτοκίνητα με ηλεκτροκινητήρες κερδίζουν συνεχώς έδαφος έναντι αυτών με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης (βενζίνης-πετρέλαιου), με τις ταξινομήσεις των νέων ηλεκτρικών μοντέλων στην Ευρώπη να έχουν αυξηθεί παραπάνω από 100% την τελευταία τετραετία.

Τι γίνεται στην Ελλάδα
Στη χώρα μας το ποσοστό των BEV οχημάτων είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με το μ.ο. της Ευρώπης, 0,03% έναντι 1,5%. Φυσικά αυτό δικαιολογείται σε μεγάλο βαθμό από διάφορους παράγοντες, όπως η περιορισμένη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων και η μικρή αυτονομία τους, η έλλειψη σταθμών φόρτισης, καθώς επίσης και η τιμή αγοράς, αφού στην Ελλάδα – εν αντιθέσει με πολλές χώρες στην Ευρώπη- δεν υπάρχουν οικονομικά κίνητρα από το κράτος.

Ωστόσο η Kosmocar μαζί με την Protergia, με σκοπό να διαδώσουν την ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας και να την κάνουν προσιτή, προχώρησαν σε μια συνεργασία, η οποία προς το παρόν αφορά στο μίνι μοντέλο της VW το e-up! -αν και στα σχέδια των δύο εταιρειών είναι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και σε άλλα μοντέλα- προσφέροντας το με έκπτωση που σχεδόν αγγίζει τις 10.000 ευρώ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Πώς λειτουργεί το Toyota GR Yaris Hybrid Rally1;
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel