• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τo e-up! powered by Protergia διατίθεται για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων στην προνομιακή τιμή των 19.950 ευρώ από την αρχική των 28.250 ευρώ και με υπερπλήρη εξοπλισμό.

Το e-up! powered by Protergia διαθέτει 3 οδηγικά προφίλ (normal, eco και eco+) και 5 επίπεδα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση για βέλτιστη διαχείριση ενέργειας και αυτονομίας.

Η Protergia δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς στο προνομιακό τιμολογιακό πακέτο «e-Protergia Οικιακό» για όλους τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών VW, παρέχοντας δωρεάν την ενέργεια ενός έτους για τη φόρτιση του VW σας.

Νέο VW e-up! by Protergia

Διαβάστηκε από 15708 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017
 

Η Kosmocar μαζί με την Protergia προσφέρουν το ηλεκτρικό μίνι μοντέλο της VW e-up! powered by Protergia με τιμή 19.950 ευρώ και δωρεάν το ρεύμα του για ένα χρόνο.

Η ηλεκτροκίνηση σύμφωνα με τους αναλυτές και τις εταιρείες αποτελεί το μέλλον της αυτοκίνησης και σε λίγα χρόνια από τώρα η αγορά θα κατακλυστεί από αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα (Β.Ε.V). Ήδη τα τελευταία χρόνια τα αυτοκίνητα με ηλεκτροκινητήρες κερδίζουν συνεχώς έδαφος έναντι αυτών με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης (βενζίνης-πετρέλαιου), με τις ταξινομήσεις των νέων ηλεκτρικών μοντέλων στην Ευρώπη να έχουν αυξηθεί παραπάνω από 100% την τελευταία τετραετία.

Τι γίνεται στην Ελλάδα
Στη χώρα μας το ποσοστό των BEV οχημάτων είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με το μ.ο. της Ευρώπης, 0,03% έναντι 1,5%. Φυσικά αυτό δικαιολογείται σε μεγάλο βαθμό από διάφορους παράγοντες, όπως η περιορισμένη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων και η μικρή αυτονομία τους, η έλλειψη σταθμών φόρτισης, καθώς επίσης και η τιμή αγοράς, αφού στην Ελλάδα – εν αντιθέσει με πολλές χώρες στην Ευρώπη- δεν υπάρχουν οικονομικά κίνητρα από το κράτος.

Ωστόσο η Kosmocar μαζί με την Protergia, με σκοπό να διαδώσουν την ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας και να την κάνουν προσιτή, προχώρησαν σε μια συνεργασία, η οποία προς το παρόν αφορά στο μίνι μοντέλο της VW το e-up! -αν και στα σχέδια των δύο εταιρειών είναι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και σε άλλα μοντέλα- προσφέροντας το με έκπτωση που σχεδόν αγγίζει τις 10.000 ευρώ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 4 σχόλια

Ford EcoSport VS Peugeot 2008

Έρχεται το πρώτο Pick-Up της Lada;

Οδηγήσαμε με το Top ελαστικό για όλα τα Top SUV

Δοκιμή: Honda Jazz με 102 άλογα

Η κίνηση στους δρόμους

Ανανέωση στόλου: Θα αντέξει το κράτος τη χασούρα;

Δερμάτινο σαλόνι ή κάτι άλλο;

Αll about Σύστημα Μετάδοσης

H μοναδική παγίδα του LPG!

Dent Genie: «To PDR είναι το μέλλον»

Δοκιμή: Nissan Navara N-Guard

Στα σκαριά η νέα Mercedes C-Class

Το κύκνειο άσμα του Mitsubishi Pajero

To Toyota Mark X μας «αποχαιρετά» (+vid)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

NISSAN: Qashqai το απόλυτο SUV από 20.490€

CITROEN: Νέο C5 Aircross με 130PS από 22.550€

MITSUBISHI: Ατοκο χρηματοδοτικό: 0% επιτόκιο,100 ευρώ/μήνα

MICHELIN: Επιδόσεις που φτιάχτηκαν για να διαρκούν

SEAT: Eπίλεξε το δικό σου Αrona από 15.245€

Ψηφίστε και κερδίστε 4 μοτοσυκλέτες

περισσότερα »