• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τo e-up! powered by Protergia διατίθεται για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων στην προνομιακή τιμή των 19.950 ευρώ από την αρχική των 28.250 ευρώ και με υπερπλήρη εξοπλισμό.

Το e-up! powered by Protergia διαθέτει 3 οδηγικά προφίλ (normal, eco και eco+) και 5 επίπεδα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση για βέλτιστη διαχείριση ενέργειας και αυτονομίας.

Η Protergia δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς στο προνομιακό τιμολογιακό πακέτο «e-Protergia Οικιακό» για όλους τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών VW, παρέχοντας δωρεάν την ενέργεια ενός έτους για τη φόρτιση του VW σας.

Νέο VW e-up! by Protergia

Διαβάστηκε από 14379 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Η Kosmocar μαζί με την Protergia προσφέρουν το ηλεκτρικό μίνι μοντέλο της VW e-up! powered by Protergia με τιμή 19.950 ευρώ και δωρεάν το ρεύμα του για ένα χρόνο.

 
Η ηλεκτροκίνηση σύμφωνα με τους αναλυτές και τις εταιρείες αποτελεί το μέλλον της αυτοκίνησης και σε λίγα χρόνια από τώρα η αγορά θα κατακλυστεί από αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα (Β.Ε.V). Ήδη τα τελευταία χρόνια τα αυτοκίνητα με ηλεκτροκινητήρες κερδίζουν συνεχώς έδαφος έναντι αυτών με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης (βενζίνης-πετρέλαιου), με τις ταξινομήσεις των νέων ηλεκτρικών μοντέλων στην Ευρώπη να έχουν αυξηθεί παραπάνω από 100% την τελευταία τετραετία.

Τι γίνεται στην Ελλάδα
Στη χώρα μας το ποσοστό των BEV οχημάτων είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με το μ.ο. της Ευρώπης, 0,03% έναντι 1,5%. Φυσικά αυτό δικαιολογείται σε μεγάλο βαθμό από διάφορους παράγοντες, όπως η περιορισμένη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων και η μικρή αυτονομία τους, η έλλειψη σταθμών φόρτισης, καθώς επίσης και η τιμή αγοράς, αφού στην Ελλάδα – εν αντιθέσει με πολλές χώρες στην Ευρώπη- δεν υπάρχουν οικονομικά κίνητρα από το κράτος.

Ωστόσο η Kosmocar μαζί με την Protergia, με σκοπό να διαδώσουν την ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας και να την κάνουν προσιτή, προχώρησαν σε μια συνεργασία, η οποία προς το παρόν αφορά στο μίνι μοντέλο της VW το e-up! -αν και στα σχέδια των δύο εταιρειών είναι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και σε άλλα μοντέλα- προσφέροντας το με έκπτωση που σχεδόν αγγίζει τις 10.000 ευρώ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

VOLKSWAGEN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

 • Χρήστος S

  Αν είχα 20 χιλιάρικα και κάτι ψιλά, χτύπαγα το καινούργιο σιβικακι μάγκες. Και ξένοιαζα από αμάξι για 10-15 χρονάκια τουλάχιστον....

    26
 • Σχιστοματης

  Χρηστο εχεις απολυτο δικιο! Θα επαιρνες οχι απλα αυτοκινητο αλλα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ και οχι κουβαδακι για την παραλια!

    13
 • Πειραιωτης

  Καλα τα εχουν τελειως χαμενα οι γερμανοι να θελουν 20 χιλιαδες για το μικρο ψυγειο? Αντε παλι θα φτιαξουμε συκωτι απο τα γελια το σαββατοκυριακο!

    11

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός