Πανεύκολο στην λειτουργία είναι το σύστημα της VW ανεξαρτήτως έκδοσης. Προαιρετικά υπάρχει και δυνατότητα χειρισμού με gesture controls (χειρονομίες). Super ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Volkswagen - Γερμανικά και εργονομικά

244.154 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2018)

Αν έχετε μπει σε κάποιο από τα μοντέλα της Skoda ή της SEAT, τότε το σύστημα του Polo ή του Golf δεν θα σας είναι καθόλου «ξένο». Το αντίθετο μάλιστα, θα είναι πολύ οικείο. Βέβαια, οικείο, εύκολο και εργονομικό θα είναι και αν δεν έχει προηγηθεί καμία τέτοια «επίσκεψη»… Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, πως η ευκρίνεια του infotainment της VW είναι πολύ καλή σε όλες τις εκδόσεις, το μέγεθος της οθόνης αφής ικανοποιητικό (αντίθετα με τις άλλες μάρκες που έχουν λιγότερες ίντσες), και το μενού πλοήγησης «παιδικό».

Επίσης, ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου θα βρείτε και επιμέρους «ψαγμένες» πληροφορίες και γραφήματα. Στο e-Golf για παράδειγμα θα δείτε απεικονίσεις σχετικά με την ενέργεια, τα αποθέματα της μπαταρίες ή του στιλ οδήγησης, ενώ στο GTI θα βρείτε extra οθόνη που φαίνεται η ιπποδύναμη και η ροπή, στοιχείο που συνάδει άλλωστε με το χαρακτήρα του μοντέλου. Τέλος, να σημειώσουμε πως και εδώ στην κορυφαία έκδοση υπάρχει δυνατότητα ελέγχου του συστήματος με χειρονομίες, ωστόσο δεν θα το συνιστούσαμε ως προς την πρακτικότητά του…

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen