To σύστημα πολυμέσων της A-Class έχει πάει την επικοινωνία συστήματος - χρήστη σε ανώτερο επίπεδο. Πλέον μπορείς να του μιλήσεις, όπως στο Siri της Apple!

Mercedes - Hi Mercedes!

244.142 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2018)

Μέσα στο πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο της νέας A-Class, συμπεριλαμβάνονται  τεχνολογίες όπως το νέο σύστημα infotainment «Mercedes-Benz User Experience» ή για συντομία «MBUX» το οποίο μάλιστα λανσάρει πρώτη η A-Class, και ασχολούμαστε σε αυτό το άρθρο μιας και θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Το συγκεκριμένο σύστημα διαθέτει, δύο οθόνες στο εσωτερικό, ενώ μπορεί να το χειριστεί κανείς τόσο με χειρονομίες, όσο και με φωνητικές εντολές, αλληλεπιδρώντας μαζί του λέγοντας απλά «Hi Mercedes», όπως συμβαίνει με την «Siri» της Apple, το «Google Αssistant» της Google, την «Cortana» της Microsoft  και της «Bixby» της Samsung κ.α. Το MBUX θα φροντίσει έτσι να καλύψει σχεδόν κάθε σας επιθυμία και ανάγκη.

Αυτό που συναρπάζει βέβαια, είναι το λογισμικό του συστήματος, που έχει την ικανότητα  να μαθαίνει χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη. Το MBUX μπορεί να εξατομικευθεί και να «εκπαιδευτεί» ώστε να προσαρμόζεται στα θέλω του οδηγού και να του προτείνει λύσεις. Το σύστημα ενημερώνεται διαρκώς από τη διάδραση με το χρήστη, δημιουργώντας έτσι μια συναισθηματική σύνδεση μεταξύ τους. Παράλληλα μέσω της εφαρμογής Μercedes me ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδρά και εξ αποστάσεως με το αυτοκίνητο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEIRAIOS LEASING
OPEL