Το λογικής i-cockpit εσωτερικό του 3008 σε κερδίζει τόσο με τη σχεδίαση, όσο και με την ποιότητα των υλικών.

Minimal όσο πρέπει είναι το εσωτερικό του Peugeot 3008. Οι αεροπορικού τύπου διακόπτες κερδίζουν σε σχεδίαση και δίνουν πόντους στην εργονομία.

Peugeot - Premium, minimal & με γαλλική φινέτσα

244.116 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2018)

Οι Γάλλοι επένδυσαν πολύ στο σχεδιασμό του i-cockpit όπως το ονομάζουν σχεδιασμό των μοντέλων τους και φαίνεται πως τελικά τους βγήκε, κοιτώντας τόσο το 208, όσο και τα 308 και 3008. 

Εδώ παρουσιάζουμε – δοκιμάζουμε το εσωτερικό του 3008, το οποίο μας κερδίζει τόσο με την premium ποιότητά του, όσο και με το σχεδιασμό του. Οι αεροπορικού τύπου διακόπτες στην κεντρική κολόνα κερδίζουν τις εντυπώσεις, όπως άλλωστε και ο πίνακας οργάνων με δυνατότητα παραμετροποίησης. Στο θέμα μας, τώρα, και πιο συγκεκριμένα στην οθόνη αφής και το σύστημα infotainment, αυτό έχει τη λογική του PSA Group. Δεν θα σε δυσκολέψει κάπου και γρήγορα θα βρεις αυτό που αναζητάς. Μάλιστα δεν είναι τόσο minimal που να σε δυσκολεύει εργονομικά.

Η ευκρίνεια της οθόνης θα μπορούσε να ήταν καλύτερη όπως και η απόκριση, όμως στην πράξη δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μειονέκτημα. Τέλος, απροβλημάτιστη ήταν και η χρήση του συστήματος δορυφορικής πλοήγησης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
vw