Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Με 200 άλογα το νέο Mazda MX-5

3.483 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2022)

200 ίππους θα διαθέτει στη νέα του γενιά το Mazda MX-5, σύμφωνα με τη φημολογία που έχει υπάρξει, την ώρα που το μοντέλο συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης.

Στο επίκεντρο το επόμενο ΜΧ-5

Η έλευση του ολοκαίνουργιου Mazda MX-5 είναι κάτι που απασχολεί τους φίλους του αυτοκινήτου, τόσο στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, όπως φυσικά και την Ιαπωνία. Μάλιστα από την πατρίδα της Mazda, έχουν κάνει την εμφάνισή τους πληροφορίες που αναφέρουν ότι στη νέα του γενιά του δημοφιλές σπορ μοντέλο θα διαθέτει 200 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

200 ίπποι από το 2λιτρο SkyActiv-X

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος ότι το νέο MX-5 θα φτάσει στην πέμπτη του γενιά, εφοδιασμένο με τον εξελιγμένο κινητήρα 2,0 λίτρων της Mazda με τεχνολογία SkyActiv-X. Μάλιστα η φήμη που έχει ξεσπάσει υποστηρίζει ότι οι μηχανικοί της Mazda υπολογίζουν 100 άλογα για κάθε λίτρο, ήτοι 200 άλογα στο σύνολο. Προς ώρας δεν έχει υπάρξει κάποια επιβεβαίωση, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει επίσης μια ήπια υβριδική έκδοση αυτού του κινητήρα, που ονομάζεται Skyactiv-X M Hybrid, η οποία χρησιμοποιεί μια μπαταρία 24 volt για ακόμη χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και ακόμη καλύτερη απόδοση.

Στόχος η διατήρηση του fun to drive χαρακτήρα

Σε κάθε περίπτωση στόχος των μηχανικών της φίρμας είναι να διατηρήσουν στο επίκεντρο του μοντέλο τον fun to drive χαρακτήρα και τον βέλτιστο χειρισμό. Σε αυτό θα βοηθήσει και το χαμηλό βάρος, με τον επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Mazda, Ikuo Maeda, να έχει αναφέρει στο παρελθόν πως εξετάζουν αρκετές επιλογές κινητήρων για το νέο μοντέλο, ώστε να διατηρήσουν το βάρος χαμηλό.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN