Lexus UX 300e 204 PS: Ξεχωρίζει µε τη µοναδικότητά του

96.568 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2021)
Lexus UX 300e 204 PS: Ξεχωρίζει µε τη µοναδικότητά του
4 Φωτογραφίες »

Το νέο Lexus UX, η πολυτελής ιαπωνική πρόταση στην κατηγορία των ηλεκτρικών C-SUV, ξεχωρίζει µέσω της ιδιαίτερης σχεδίασης, της υψηλής ποιότητας κατασκευής και της high-tech εικόνας.

Το ηλεκτρικό UX 300e διαθέτει ικανοποιητική πραγματική αυτονομία και πολύ καλά επίπεδα άνεσης και ποιότητας κύλισης, όπως αρμόζει σε ένα premium μοντέλο.
4 Φωτογραφίες »

Το ηλεκτρικό UX 300e διαθέτει ικανοποιητική πραγματική αυτονομία και πολύ καλά επίπεδα άνεσης και ποιότητας κύλισης, όπως αρμόζει σε ένα premium μοντέλο.

To UX 300e αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό κόµπακτ premium crossover της Lexus, το οποίο ακολουθεί το δικό του διαφορετικό δρόµο, ποντάροντας στην δυναµική αισθητική του, που συνδυάζεται έντεχνα µε εκλεπτυσµένες λεπτοµέρειες, καθώς επίσης και τον πολύ πλούσιο βασικό εξοπλισµό του. Παράλληλα η Lexus προσφέρει και κορυφαία εγγύηση 11 ετών ή 1.000.000 χλµ. για την µπαταρία του UX.

High-tech διάκοσµος µε εντυπωσιακή ποιότητα
Η εικόνα στην καµπίνα του Lexus εντυπωσιάζει χάρη στον σύγχρονο διάκοσµο που αναδεικνύει το τεχνολογικό υπόβαθρο µε ψηφιοποιηµένες ενδείξεις και ένα λειτουργικό touchpad. ¶µεσα αντιληπτή είναι και η υψηλή απτή ποιότητα, όπως εκφράζεται από την χρήση κορυφαίων υλικών, την αψεγάδιαστη συναρµογή και την προσοχή στην παραµικρή λεπτοµέρεια του φινιρίσµατος. Μια καµπίνα µάλιστα που µπορεί µε να φιλοξενήσει 5 ενήλικους ικανοποιητικά, χάρη και στο ουσιαστικά ανύπαρκτο τούνελ µετάδοσης.

Πολιτισµένο και µε premium κύλιση
Η ηλεκτρική έκδοση του UX αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα/γεννήτρια υψηλής απόδοσης 204 ίππων και µια αερόψυκτη µπαταρία χωρητικότητας 54,3 kWh. Το σύνολο επιταχύνει µε ένα πιο προοδευτικό τρόπο, όχι απότοµα όπως στα περισσότερα ηλεκτρικά, έχοντας παράλληλα και κορυφαίες επιδόσεις, ενώ η αυτονοµία του φτάνει σε µεικτές διαδροµές περίπου στα 280 χιλιόµετρα. Το σύνολο ταιριάζει απόλυτα στην οδηγική συµπεριφορά του ιαπωνικού µοντέλου, το οποίο εξασφαλίζει πολύ καλά επίπεδα άνεσης και ποιότητας κύλισης παραµένοντας πιστό στις premium αρχές του, χωρίς να στερείται οδηγοκεντρικού ενδιαφέροντος.

Σελίδα 1Mega Test: Με 15 ηλεκτρικά σε πόλη & αυτοκινητόδρομο
Σελίδα 2Audi e-tron 55: Ηλεκτρίζει σε όλα του
Σελίδα 3Citroen e-C4 C-Cross: Διαφέρει & ξεχωρίζει και ως ηλεκτρικό
Σελίδα 4DS 3 Crossback E-Tense: H Avant garde των ηλεκτρικών B-SUV
Σελίδα 5Ford Mustang Mach-E RWD Extended Range 292 PS: Mε το δεξί…
Σελίδα 6Honda e Advance 154 PS: Ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις
Σελίδα 7Hyundai Kona Electric 204 PS: Ο χιλιοµετροφάγος
Σελίδα 8Kia e-Niro & e-Soul Long Range 204 PS: Πρωταθλητές αυτονομίας
Σελίδα 9Lexus UX 300e 204 PS: Ξεχωρίζει µε τη µοναδικότητά του
Σελίδα 10Mercedes EQA 250: Ξέρει να ξεχωρίζει
Σελίδα 11Nissan LEAF e+: Ο πρωτοπόρος των ηλεκτρικών στην Ελλάδα
Σελίδα 12Opel Mokka-e 136 PS: Φωνάζει µοντέρνο από µακριά
Σελίδα 13Peugeot e-208: Ο αθόρυβος λέων
Σελίδα 14Skoda Enyaq iV 60 180 PS: Level up
Σελίδα 15VW ID.3: To Golf του 21ου αιώνα
FORD E-TRANSIT
OPEL