Μένουν στη McLaren Σάινθ και Νόρρις

3.041 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2019)

Ψήφο εμπιστοσύνης πήραν οι δύο πιλότοι της McLaren για τη νέα σεζόν, προκειμένου να οδηγήσουν την ομάδα ψηλότερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1.

Μπορεί η McLaren να έχει χάσει την παλιά της αίγλη στις πίστες της Formula 1, καθώς παλιότερα ήταν μια από τις πρωτοκλασάτες ομάδες και αυτό αποδεικνύεται από τους 8 τίτλους και τους 485 τερματισμούς στο πόντιουμ, αυτό όμως δε σημαίνει πως σταμάτησε να αποτελεί ένα σημαντικό παίκτη στο δημοφιλέστερο μηχανοκίνητο σπορ.

Κοιτώντας μπροστά, λοιπόν, οι άνθρωποι της McLaren επέλεξαν να εμπιστευτούν τους δύο νεαρούς οδηγούς, Κάρλος Σάινθ τζούνιορ και Λάντο Νόρρις, για το 2020, υποστηρίζοντας πως η συνέπεια και η σταθερότητα παίζουν καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων. Για την ιστορία να θυμίσουμε πως, ο Σάινθ μεταπήδησε από τη Renault στο τέλος του περασμένου έτους, ενώ ο Νόρρις μπήκε στη μεγάλη λίγκα για πρώτη χρονιά, αφού τερμάτισε στην κορυφή της Formula 2 το 2018.

Τέλος, όσον αφορά στη φετινή σεζόν, η αγωνιστική ομάδα της McLaren έχει εδραιωθεί στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, έχοντας πίσω της τη Renault και την Alfa Romeo Sauber κατά 20 και 30 βαθμούς, αντίστοιχα, ενώ οι δύο πιλότοι βρίσκονται σε 7η και 8η θέση με τον Σάινθ να έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς και τον Νόρρις 22.

NEO TRAFIC
moto