Οικογενειακά με maxi πορτ-μπαγκάζ και mini τιμή
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οικογενειακά με maxi πορτ-μπαγκάζ και mini τιμή

7.360 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2022)

Ανάμεσα στα μοντέλα της μικρομεσαίας κατηγορίας (δλδ. τα οικογενειακά), υπάρχουν κάποια που ξεχωρίσαμε γιατί έχουν μεγάλο πορτ-μπαγκάζ και η τιμή τους παραμένει προσιτή για τα δεδομένα. Δείτε ποια τρία είναι αυτά.

Με maxi πορτ-μπαγκάζ αλλά mini τιμή!

Ο χώρος αποσκευών για κάποιους αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής κάποιου αυτοκινήτου ειδικότερα στην μικρομεσαία κατηγορία. Εξετάζοντας τα μικρομεσαία 5θυρα που προορίζονται να καλύψουν και οικογενειακά βάρη, το πορτ-μπαγκάζ τους είναι κατά μέσο όρο κοντά στα 380 λίτρα. Στην αγορά ωστόσο υπάρχουν και μοντέλα που ο χώρος αποσκευών τους είναι κοντά ή και ξεπερνάει τα 400 λίτρα. Όμως ως οικογενειάρχης οφείλεις να κοιτάζεις και την τσέπη σου, γι αυτό και επιλέξαμε τρία μοντέλα που παράλληλα είναι συγχρόνως και VFM. Ας τα δούμε παρακάτω.  


Το Fiat Tipo κοστίζει στη βασική του έκδοση με τον 1,0 λτ. τούρμπο κινητήρα των 130 ίππων από 18.700 ευρώ.

Το Fiat Tipo κοστίζει στη βασική του έκδοση με τον 1,0 λτ. τούρμπο κινητήρα των 130 ίππων από 18.700 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Fiat Tipo: 440 λτ.

Από 18.700 ευρώ
Ένα από τα κορυφαία μικρομεσαία χάτσμπακ μοντέλα σε χώρο αποσκευών είναι το Fiat Tipo (διαβάστε εδώ τις δοκιμές όλων των εκδόσεων κινητήρων του) με τη συνολική χωρητικότητά του να φτάνει τα 440 λτ.. Αντίστοιχα και οι χώροι της καμπίνας είναι πολύ καλοί με 14,6 εκ. αέρα για τα γόνατα των πίσω επιβατών και φάρδος καθίσματος 1,49 μ., δηλαδή τρεις ενήλικοι θα κάτσουν σχετικά άνετα.
Πιο αναλυτικά τώρα, όσον αφορά στο χώρο αποσκευών, έχει ικανοποιητικό άνοιγμα και ένα πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα με κατακόρυφα πλαϊνά τοιχώματα που δεν σχηματίζουν εσοχές εντός του χώρου. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι και το μήκος τους πορτμπαγκάζ που φτάνει τα 840 χλστ..

Τέλος, σχετικά με τον προσιτό του χαρακτήρα, τα 18.700 ευρώ που κοστίζει η βασική του έκδοση με τον 1,0 λτ. τούρμπο κινητήρα των 130 ίππων είναι από τις καλύτερες της αγοράς, ενώ η crossover εκδοχή του είναι κατά 2 χιλιάρικα πιο ακριβή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
RENAULT TRAFIC
Autocheck