Νέα Mercedes E-Class: Πιο επιθετική με τεχνολογίες από την S-Class
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Mercedes E-Class: Πιο επιθετική με τεχνολογίες από την S-Class

2.719 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2021)

Η νέας γενιάς έχει ήδη αρχίσει να δοκιμάζεται και φαίνεται πως θα γίνει ακόμη πιο μοντέρνα και επιθετική, ενώ αναμένεται να λάβει πολλά από τα συστήματα τεχνολογίας της S-Class.

Με νέα εμφάνιση και φουλ σε τεχνολογίες η καινούρια E-Class

H Mercedes έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στη νέας γενιάς E-Class, βγάζοντας το αυτοκίνητο στον δρόμο ντυμένο με βαρύ καμουφλάζ για να το δοκιμάσει τις προηγούμενες μέρες. Με αυτή την αφορμή, οι σχεδιαστές του ρωσικού site kolesa.ru αποφάσισαν να παρουσιάσουν την πρότασή τους για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η λιμουζίνα στη νέα της γενιάς. Πάμε να δούμε τις αλλαγές είναι πολύ πιθανό να δούμε την καινούρια E-Class.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο λεπτά φώτα και με ανασχεδιασμένη γρίλια

Ο σχεδιασμός στο σύνολό του δεν πρόκειται να είναι σημαντικά διαφορετικός σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, ωστόσο υπάρχουν αξιοσημείωτες αισθητικές επεμβάσεις. Στο μπροστινό μέρος, η E-Class που βλέπουμε στο ψηφιακό σχέδιο έχει λίγο μεγαλύτερη και ανασχεδιασμένη γρίλια, πιο λεπτά και πλατιά φωτιστικά σώματα ενώ ο προφυλακτήρας φαίνεται ελαφρώς πιο σπορτίφ.

Διατηρούν το ίδιο σχήμα τα πίσω φώτα αλλά θα αλλάξει ο προφυλακτήρας

Το πίσω μέρος δεν διαφέρει πολύ σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, αφού τα φωτιστικά σώματα διατηρούν το ίδιο σχήμα αλλά είναι πιο μικρά. Ο πίσω προφυλακτήρας είναι διαφορετικός, όπως και διαχύτης. Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green