Η γκάμα μοντέλων του Insignia (Grand Sport, Sports Tourer, Country Tourer και GSi) θα είναι η πρώτη που θα προσφέρει την επόμενη γενιά συστημάτων infotainment της Opel.

Νέα γενιά infotainment στο Opel Insignia

3.846 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2018)

Η επόμενη γενιά συστημάτων infotainment της Opel, Multimedia και Multimedia Navi Pro, θα κάνει το ντεμπούτο της στο Insignia, ούσα προηγμένη λειτουργικά και παράλληλα κομψή και εύχρηστη.

Το μέλλον των συστημάτων infotainment της Opel περιλαμβάνει πλοήγηση με συνδεδεμένες υπηρεσίες, καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες θεωρούν δεδομένη τη δυνατότητα χρήσης διαδικτυακών υπηρεσιών στο ταξίδι. Η Opel έχει αποσπάσει πολλά βραβεία, όπως το «Connected Car Award», για τη συμβολή της στην κατεύθυνση αυτή. Η ραγδαία άνοδος αυτών των υπηρεσιών προβλέπεται να επιταχυνθεί μέσα στην επόμενη δεκαετία. Η Opel προετοιμάζεται για την επόμενη φάση συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο με μία νέα γενιά συστημάτων infotainment που θα κάνουν το ντεμπούτο τους αργότερα μέσα στη χρονιά στη ναυαρχίδα των μοντέλων της μάρκας, το Insignia.
 

Τα νέα συστήματα infotainment, Multimedia και Multimedia Navi Pro του Insignia εκτός από προηγμένα λειτουργικά, είναι επίσης κομψά και εύχρηστα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της φίρμας. Επιπλέον, οι οδηγοί έχουν το πλεονέκτημα ενός Πίνακα Ενημέρωσης Οδηγού (Driver Information Cluster) με σαφή διάταξη και υψηλή ανάλυση, ο οποίος στο σύστημα Multimedia Navi Pro μπορεί να αναβαθμιστεί με τη λειτουργία head-up display.

Η ανώτερη έκδοση Multimedia Navi Pro αντιπροσωπεύει μία νέα γενιά συστημάτων πλοήγησης αυτοκινήτου Opel για το μέλλον. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών συμπεριλαμβάνονται συνδεδεμένες υπηρεσίες πλοήγησης για βέλτιστη αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος (POIs) και προορισμών, όπως Live Traffic, τιμές καυσίμου σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες στάθμευσης ανάλογα με τον προορισμό και online ενημερώσεις χαρτών.

Τέλος, σημειώνουμε πως η γκάμα μοντέλων του Insignia (Grand Sport, Sports Tourer, Country Tourer και GSi) θα είναι η πρώτη που θα προσφέρει την επόμενη γενιά συστημάτων infotainment της Opel, ενώ θα ακολουθήσει επέκταση και σε άλλα μοντέλα της φίρμας μέσα στο έτος.

ELASTIKA 2024
moto