Νέα teaser βίντεο για το νέο Hyundai Tucson

4.111 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2020)

To νέας γενιάς κορεάτικο SUV υιοθετεί αρκετά διαφορετική σχεδίαση σε σχέση με το τρέχον μοντέλο τώρα στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος.


Δύο καινούρια teaser video αποκάλυψε η Hyundai για να προλογίσει τον ερχομό του νέας γενιάς ολοκαίνουριου Tucson, χωρίς πάντως να μας κάνει σοφότερους σε σε ό,τι έχει να κάνει με τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας για το τι νέο θα προσφέρει.

Όπως μπορούμε να δούμε το μοντέλο έχει μια σημαντική αναθεώρηση στο στυλ, με το εμπρόσθιο μέρος να εντυπωσιάζει, λόγω της ιδιαίτερης μάσκας που φέρει μία σειρά τραπεζοειδών στοιχείων. Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι τα φώτα ημέρας που ενσωματώνονται στις δύο άκρες της μάσκας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο ανοίγματα στον μπροστινό προφυλακτήρα είναι τα μέρη όπου έχουν τοποθετηθεί οι προβολείς. Κατά μήκος των πλευρών, υπάρχει χρώμιο που ακολουθεί τη γραμμή οροφής και παίρνει το σχήμα της πίσω κολόνας, ενώ οι τροχοί 19 ιντσών διαθέτουν περίπλοκο και ασύμμετρο σχεδιασμό.
 
Σε εικόνες teaser των προηγούμενων ημερών βλέπουμε πως στο πίσω μέρος, μία κόκκινη LED μπάρα διασχίζει απο άκρη σε άκρη το αμάξωμα, «σκεπάζοντας» κατά κάποιο τρόπο τις κάθετες λυχνίες στις δύο άκρες. Ένα ασημένιο στοιχείο στον προφυλακτήρα, τύπου αεροδυναμικού διαχύτη είναι παρών, ενώ μια αεροτομή ενσωματώνεται στο πίσω μέρος της οροφής.
 
Η Hyundai επιδεικνύει επίσης την υψηλής τεχνολογίας, νέα καμπίνα του Tucson, αν και οι εικόνες μοιάζουν περισσότερο με σκίτσα και όχι φωτογραφίες. Ο πίνακας οργάνων φαίνεται πως είναι ψηφιακός, ενώ υπάρχει και μια οθόνη 10,25 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογα με την αγορά η Hyundai θα προσφέρει το Tucson σε ένα από τα δύο μήκη μεταξόνιου. Η μεγαλύτερη έκδοση θα είναι διαθέσιμη στην Κίνα, την Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μικρότερη διάταξη θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
 
Το νέο Tucson θα κάνει ντεμπούτο στις 14 Σεπτεμβρίου.
 

Διαβάστε περισσότερα για το HYUNDAI TUCSON