Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Σχεδιαστικά το νέο A5 έχει πιο επιθετικό εμπρός μέρος με περισσότερο σεξαπίλ, συγκριτικά με τον προκάτοχό του.

Οι δυναμικές γραμμές, το μακρύ καπό και οι τονισμένοι πλαϊνοί ώμοι δημιουργούν μια συνολική εικόνα με περισσότερες καμπύλες.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων Audi Virtual Cockpit και η νέα οθόνη με μέγεθος 8,3 ιντσών

Νέo Audi A5 Coupe

11.993 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/6/2016

Το νέο Α5 Coupe έρχεται με μειωμένο βάρος, αυξημένους χώρους, καθώς και προηγμένα τεχνολογικά συστήματα. Το κυριότερο όμως, είναι η δυναμικότερη εμφάνιση συγκριτικά με τον προκάτοχό του.

 
Η Audi αποκάλυψε και επίσημα, σε εκδήλωση στα κεντρικά της γραφεία στο Ίνγκολσταντ, τη δεύτερη γενιά του A5 Coupe. Μάλιστα, η ομολογουμένως πολύ όμορφη παρουσίαση, μεταδόθηκε ζωντανά μέσω livestreaming στο διαδίκτυο. 

Η Audi αποκάλυψε και επίσημα τη δεύτερη γενιά του A5 Coupe, μαζί με την κορυφαία του έκδοση το S5. Η γερμανική φίρμα προέβη σε εκτεταμένες αλλαγές συγκριτικά με το προγενέστερο Α5, το οποίο παρουσιάζεται βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, ανανεώνοντας με αυτό τον τρόπο σημαντικά την παρουσία της premium φίρμας στα μεσαία κουπέ.


Όπως ήταν ήδη γνωστό, η κατασκευή του νέου Α5, βασίστηκε στη νεότερη γενιά του Audi A4, με το οποίο μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα, καθώς επίσης και αρκετά τεχνολογικά συστήματα. Μάλιστα η χρήση της MLB evo πλατφόρμας, με μια σειρά από άλλα μέτρα, του επιτρέπει να μειώσει το βάρος του κατά 60 κιλά σε σχέση με πριν, παρά τις μεγαλύτερες διαστάσεις του.

Tags: AUDI A5