Νέο Skoda Vision 7S Concept: Έρχεται το 2026 με 600 χλμ. αυτονομία
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Skoda Vision 7S Concept: Έρχεται το 2026 με 600 χλμ. αυτονομία

6.797 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2022)

Το Skoda Vision 7S Concept προλογίζει το ηλεκτρικό 7θέσιο SUV που πρόκειται να έρθει το 2026 για να τοποθετηθεί πάνω από το Enyaq στην γκάμα των Τσέχων.

Η μεγάλη του μπαταρία προσφέρει 600 χλμ. αυτονομία

Πάνω σε ένα νέο 7θέσιο SUV που πρόκειται να έρθει στην αγορά το 2026 για να αποτελέσει το μεγάλο αδερφάκι του Enyaq εργάζεται η Skoda. Το μοντέλο αυτό θα βασιστεί πάνω στο Vision 7S που μόλις έκανε ντεμπούτο.

Το 7θέσιο SUV θα βασιστεί πάνω στην ίδια MEB πλατφόρμα πάνω στην οποία βασίζεται το Enyaq αλλά και πολλά από τα υπόλοιπα ηλεκτρικά οχήματα του VW Group όπως το Volkswagen ID.4 και το Audi Q4 e-tron. Η Skoda αναφέρει πως το concept εξοπλίζεται με μπαταρία 89 kWh που είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη και 600 χιλιόμετρα αυτονομία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν μοιάζει με κανένα άλλο Skoda

Όπως βλέπουμε, το Vision 7S δεν μοιάζει σε τίποτα με τα αυτοκίνητα που έχουμε δει μέχρι στιγμής από τη μάρκα. Το αποκορύφωμα του νέου σχεδιασμού είναι η αναθεωρημένη μπροστινή όψη, όπου υπάρχει μια φαρδιά και επίπεδη γρίλια όντας πλήρως κλειστή. Πλαισιώνεται από προβολείς τοποθετημένους πολύ έξω στις άκρες του οχήματος και διατεταγμένους σε δύο σειρές, η μία πάνω από την άλλη. Τα μπροστινά φωτιστικά σώματα σχηματίζουν το γράμμα «Τ», ένα σχήμα που συναντούμε και στο πίσω μέρος.

Θέσεις για 4 επιβάτες και ένα... βρέφος!

Περνώντας στο εσωτερικό, το Vision 7S έχει θέσεις για 4 επιβάτες αλλά πάνω στο κεντρικό τούνελ υπάρχει ένα ακόμη κάθισμα για βρέφη, γιατί, σύμφωνα με τη φίρμα, αυτή είναι η πιο ασφαλής θέση για αυτά. Το ταμπλό είναι μίνιμαλ και αποτελείται από ένα ορθογώνιο τιμόνι και μια οθόνη αφής 14,6 ιντσών ενώ χαμηλά στην κονσόλα υπάρχει πλήθος μπουτόν και άλλων επιλογών για την καλύτερη εξατομίκευση του αυτοκινήτου. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως τα καθίσματα έχουν τη δυνατότητα να γυρίζουν και να πλαγιάζουν έτσι ώστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου να θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το σαλόνι του σπιτιού σου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
KIA