Νέο Toyota RAV4 GR Sport: Υβριδικό και Plug-in με έως 306 άλογα
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Toyota RAV4 GR Sport: Υβριδικό και Plug-in με έως 306 άλογα

67.647 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2022)

Διαθέσιμο το τελευταίο τρίμηνο του 2022 θα είναι η νέα GR Sport έκδοση που ετοίμασε η Toyota για το RAV4. Θα συνδυάζεται μόνο με το υβριδικό και το Plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο.

Σύντομα στις αγορές

Την γκάμα του RAV4 με μια νέα GR Sport έκδοση επεκτείνει η Toyota θέλοντας να συνδυάσει την πρακτικότητα και την μικρή κατανάλωση του υβριδικού της SUV με πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά. Θυμίζουμε πως GR Sport εκδόσεις έχουν ήδη λάβει τα Yaris, Yaris Sport, Corolla, C-HR και Hilux. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έντονη η παρουσία του μαύρου, παρόντα τα GR λογότυπα

To RAV4 GR Sport θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις χάρη στα piano black μαύρα προστατευτικά πάνω από τους θόλους των τροχών, τις μαύρες πλαϊνές ποδιές, το μαύρο φινίρισμα στα φώτα ομίχλης, την γρίλια και στο μπροστινό σπόιλερ και τα διακριτικά GR λογότυπα μπροστά και πίσω. Ακόμη, η GR Sport έκδοση του RAV4 είναι η πρώτη που εξοπλίζεται με ένα νέο σετ από 19άρες μαύρες ζάντες που έχουν φινιριστεί μέσω μιας νέας ειδικής τεχνικής.

Σπορτίφ και hi-tech το εσωτερικό

Περνώντας στο εσωτερικό, η σπορτίφ διάθεση της έκδοσης εκδηλώνεται μέσω των σπορ μπροστινών καθισμάτων που είναι επενδυμένα με suede και συνθετικό δέρμα, των λογοτύπων GR στα προσκέφαλα, τα πατάκια και το τιμόνι και τις ασημένιες ραφές στα καθίσματα, το τιμόνι, τον επιλογέα. Έντονο είναι το τεχνολογικό προφίλ της έκδοσης αφού στο εσωτερικό υπάρχουν δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες, μία μεγέθους 10,5 ιντσών για το σύστημα infotainment και μία 12,3 ιντσών οθόνη για τον πίνακα οργάνων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
citroen
4green