Νέο πακέτο Black για το Ford Kuga στην Ευρώπη
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο πακέτο Black για το Ford Kuga στην Ευρώπη

50.897 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2022)

Το νέο πακέτο Black Package προστίθεται στην γκάμα του Ford Kuga, δίνοντας σπορτίφ εμφάνιση στο οικογενειακό SUV!

Για την Ευρώπη

Το Kuga ST Line X Black Package λάνσαρε στην αγορά της Ευρώπης η αμερικανική φίρμα, δίνοντας μία πιο επιβλητική εμφάνιση στο δημοφιλές οικογενειακό SUV. Το νέο πακέτο, όπως υποδηλώνει το όνομα του εντάσσει πολλά μαύρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά και μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Παράλληλα η Ford πρόσθεσε μια νέα επιλογή καθισμάτων με ιατρική πιστοποίηση AGR για βελτιωμένη άνεση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο «σέξι» εμφάνιση

Όπως μπορούμε να δούμε το SUV γίνεται πιο σπορτίφ σε εμφάνιση με τη μαύρη οροφή, τα καπάκια των καθρεπτών, την μπροστινή ποδιά και την πίσω αεροτομή. Οι σπορ μαύρες ζάντες με τις κόκκινες δαγκάνες κάνουν πιο σέξι το Kuga, ενώ άλλες λεπτομέρειες είναι τα μαύρα σήματα ST-Line στα μπροστινά φτερά και τα γράμματα «Kuga» στην πίσω πόρτα.

Καθίσματα με πιστοποίηση για την σπονδυλική στήλη

Όπως προαναφέραμε, ένα ακόμα χαρακτηριστικό πέραν του Black Package είναι τα νέα μπροστινά καθίσματα. Τα συγκεκριμένα έχουν πιστοποίηση από τον AGR (Aktion Gesunder Rücken), δηλαδή από τον οργανισμό υγείας για θέματα της σπονδυλικής στήλης και μπορούν να ρυθμιστούν με 18 τρόπους (ύψος, μήκος, κλίση, οσφυϊκή υποστήριξη, προσκέφαλο κ.λπ.).

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center